Av-Cables.dk tilbyder alt fra trådløst termometer til metaldetektor

Hos Av-Cables.dk får du hurtigt fat på elektronisk tilbehør til ethvert formål! Her finder du nemlig alt fra forskellige former for kabler til et trådløst termometer eller en metaldetektor. Du behøver derfor aldrig at skulle lede længe efter elektronisk tilbehør igen med kendskab til den populære webshop Av-Cables.dk.

Hold øje med varmen med et trådløst termometer

Et trådløst termometer er et vigtigt stykke inventar i mange hjem. Et trådløst termometer kan nemlig i mange tilfælde være netop det stykke udstyr, der holder jeres temperatur stabilt på den ønskede temperatur. Find for eksempel et trådløst termometer, der virker i forbindelse med både gasfyr, oliefyr, træfyr og varmepumper på www.av-cables.dk. Disse fås i varianter, der kan monteres på vægge eller stå selv på hylder, samt i indendørs og udendørs varianter. Udvalget af trådløse termometre består ligeledes af mange forskellige modeller og prisklasser, sådan at du kan finde et produkt, der matcher jeres behov meget præcist. Vælg for eksempel om du foretrækker at aflæse tal eller grafer, eller vælg imellem flere forskellige smarte designs. Et trådløst termometer fås derfor på mange forskellige måder, der selvfølgelig alle er omfattet af den smarte prisgaranti. Av-Cables.dk tilbyder nemlig et prismatch på et hvilket som helst produkt, skulle du finde det billigere andetsteds.

 

Find skjulte skatte med en metaldetektor

Skal du Danmark rundt og lede efter skjulte skatte, er en metaldetektor helt sikkert det værktøj, du skal have med dig. På www.av-cables.dk fås en række metaldetektorer samt tilbehør dertil, sådan at du kan komme godt på skattejagt! At gå på skattejagt med en metaldetektor er blevet en hobby mange mennesker sætter pris på, og netop derfor forhandles produkter i denne kategori til fordelagtige priser hos Av-Cables.dk. Anvendelsesmulighederne for en metaldetektor dækker dog flere områder end bare amatørarkæologien. For eksempel kan en håndholdt metaldetektor bruges til sikkerhedstjek ved forskellige typer arrangementer, ligesom at en større metaldetektor kan bruges til eftersøgninger på marker eller byggegrunde. Apparaterne kan finde forskellige former for metalgenstande på ned til 18 centimeters dybde. Er du heldig at finde noget, lyser displayet op samtidigt med, at et lydsignal sendes ud gennem de tilhørende høretelefoner. Nogle modeller fås desuden med en vandafvisende spole, sådan at du kan anvende detektoren i vandet ved lave vanddybder. Få derfor meget underholdning, spænding og viden ud af et stykke udstyr som en metaldetektor.

 

Læs mere om det enorme udvalg af elektronik udstyr på www.av-cables.dk. Her finder du ligeledes information om den billige fragt, den smarte prisgaranti og den hurtige levering, der ofte sker fra dag-til-dag.