Badesalt og håndsprit fra Badeanstalten - Fabrik fra Aalborg

Kigger du efter badesalt? Så behøver du ikke at kigge længere end til Aalborg, hvor fabrikken Badeanstalten hører til. Du kan naturligvis bestille deres wellness salt på badeanstalten.dk, og du kan med fordel tilvælge hånddesinfektion, sæbe, salve m.m., og få fri fragt over 499 kroner. Deres veldesignede webshop har alt til at få luksusoplevelser i eget hjem.

Køb badesalt i en lækker kvalitet på badeanstalten.dk

Badesalt fremtryller en autentisk spaoplevelse i dit eget hjem. Tilfør en badesalt fra Badeanstalten i dit karbad, og mærk den magiske oplevelse. Det er selvfølgelig kun de bedste ingredienser, som Badeanstalten har puttet i deres produkter. Det har gjort dem til et populært valg i Danmark med butikker rundt omkring i hele landet, som forhandler badesalt og andre plejemidler fra denne fabrik i Aalborg - en fabrik, som holder fast ved rødderne, men som ikke er bange for at prøve nye ting af. Køb plejende og sanseligt badesalt på www.badeanstalten.dk, som lægger op til 100 % afslapning og selvforkælelse i den reneste form.

Hånddesinfektion og håndsprit - Hav en dispenser stående ved entreen

Badeanstalten har også udviklet en lækker håndsprit. Hånddesinfektion er oplagt at sætte i entreen i disse tider. Du finder et tilhørende beslag til formålet på badeanstalten.dk, der tilbyder hånddesinfektion med 70 % alkoholprocent. Det betyder, at mikroorganismer effektivt dræbes. For at skabe et endnu bedre produkt, så har Badeanstalten også tilført blødgørende glycerin til deres hånddesinfektion. Du kan trygt købe håndsprit til dit hjem hos Badeanstalten og hjælpe med at forbedre folkesundheden i disse tider. Tag den evt. med på arbejde, og sæt den på dit kontorbord, eller placer den andre steder, hvor det giver mening. Du får en rigtig lækker hånddesinfektion gel, som naturligvis er fremstillet ud fra de gængse retningslinjer, så effektiviteten er sikret. Læs mere om håndsprit og hånddesinfektion på badeanstalten.dk.

Shop badesalt og håndsprit online hos Badeanstalten. Deres egen hjemmeside byder på naturlige plejemidler til huset, som bl.a. kan give dig en wellness oplevelse derhjemme. Deres massageolie er en af mulighederne, der nærmest fremtryller en spaoplevelse, selvom du befinder dig på egen matrikel.