Design en fotokalender eller fotobog med egne billeder

Lav en bog med billeder på silkeprint.dk, og spar penge. De har gjort det billigere, men også langt nemmere at fremstille fotobøger og andre unikke produkter. Design bl.a. en personlig fotokalender 2021, eller takkekort til gæsterne fra brylluppet eller barnedåben. Der er frit valg på alle hylder, og det er egentlig kun din fantasi, der sætter grænsen hos Silkeprint.

Lav en bog med billeder fra dit eget kamera

Det er populært at lave en bog med billeder - mere populært end nogensinde. Det er muligvis fordi, der er sket en del på markedet, som gør det langt nemmere. Hvis du skulle lave en fotobog for nogle årtier siden, så var der ikke andet for end at traske ned i den lokale fotobutik med dine negativer. Det er naturligvis ikke sådan, at det hænger sammen mere. Virksomheder som Silkeprint benytter topmoderne software, hvor du har endnu flere muligheder end nogensinde fra din egen PC af. Upload alle billederne, og så kan du frit redigere din kommende bog. Du behøver selvfølgelig heller ikke at hente den i Silkeborg (dog kan du spare lidt tid ved at gøre det). Fordi Silkeprint tilbyder bøger med billeder lige til døren på 1-2 dage. Her omkring julen er billedbøger populære, men denne type fotoprodukter er selvfølgelig ikke begrænsede. Hvis du f.eks. vil designe en fotobog med billeder fra din hobby til at have stående i eget hjem, så er det også en oplagt grund til at klikke ind på www.silkeprint.dk.

Fotokalender 2021 - Bestil til lave priser på silkeprint.dk

Silkeprint er specialist i at tilbyde de bedste fotoløsninger, som selvfølgelig kommer på ordentligt papir. Sådan forholder det sig også, hvis du vælger en fotokalender 2021 hos Silkeprint. Skal den trykkes i A4 eller A3 format? Du kan gøre din fotokalender anno 2021 100 % personlig hos Silkeprint. Man kunne f.eks. indsætte billeder for de specifikke måneder, der blev taget for et år siden, men der er selvfølgelig ingen grund til at låse sig fast i denne ide. Der er ingen mellemled, så derfor er fotokalendere væsentligt billigere på silkeprint.dk.