Det nye skilsmissesystem og dine muligheder for en advokat i samværssager

Skal du til at gå igennem en skilsmisse, hvor der er børn involveret, så er der sandsynligvis brug for professionel hjælp. Hos www.samvaersadvokaten.dk kan du få en advokat i samværssager. Der er et nyt skilsmissesystem, som du kan lære mere om hos dem. Det er et system, der sætter fokus på at skåne barnet.

Vælg denne advokat til din samværssag

Er du gået fra din kæreste eller ægtefælle, så kan der være behov for juridisk hjælp i forhold til samvær. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik har de en advokat i samværssager parat til at hjælpe dig. Du kan dermed have en bedre forståelse for, hvad der kommer til at ske i samværssagen fra din advokat. De lover nemlig en dialog under hele sagsforløbet og vil være med dig i både Familieretshuset og ved Familieretten. Din advokat i samværssagen vil desuden arbejde tæt med en børnepsykolog, da der uden tvivl vil være behov for en forståelse af barnets behov og situation. Det er derfor en god ide, at du får den rette advokat i din samværssag fra www.samvaersadvokaten.dk.

Det nye skilsmissesystem står nærmere beskrevet på samvaersadvokaten.dk

Der kom et nyt skilsmissesystem tilbage i 2019. Det betyder, at der nu er to instanser, som er Familieretshuset og Familieretten. Det nye skilsmissesystem er sat op på den måde, da det er opdelt i, hvor lette sagerne er. De lette sager bliver taget i Familieretshuset, mens de mere komplekse sager vil blive taget i Familieretten. Der var helt sikkert behov for et nyt skilsmissesystem, hvor barnet bliver skånet og støttet på bedste vis. Det er netop derfor, der er et nyt skilsmissesystem. Familierne kan selvfølgelig anke sagen. Det vil sige, at Familieretshuset går til Familieretten, og Familieretten går til Landsretten. Du kan være sikker på, at Advokatfirmaet Strauss & Garlik vil være med dig i både Familieretten og Familieretshuset. Vil du lære mere om det nye skilsmissesystem, så ved www.samvaersadvokaten.dk mere.