Flydende håndsæbe og badesalt, der er udviklet i Danmark

Www.badeanstalten.dk er, med deres unikke sortiment af næringsrige hudplejeprodukter, elsket over hele landet. Badeanstalten lægger stor vægt på at værne om godt håndværk af naturlige og rene ingredienser, som tilfører din hud velvære. Badeanstalten tror på selvforkælelse og velvære for egen krop og sind. Så gå ikke glip af produkter, såsom badesalt og -olie, flydende håndsæber, bodyscrubs og meget andet.

Fantastisk badesalt fra badeanstalten.dk

Opnå ren afslapning og beroligende tid for dig selv med en velduftende badesalt efter dit ønske fra Badeanstalten. Badesalt egner sig til både fod- og karbad med dets rene ingredienser, der tilfører din hud blødhed. Med de forskellige aromaer, såsom nektar, roser og mynte m.fl., er badesaltene både velværende for din krop og dit sind. Dyp fødderne i det perfekte fodbad eller synk ned i et kar af wellness og selvomsorg med badesaltene fra Badeanstalten. Lige meget hvilken af saltene, du vælger, er du sikret et kvalitetsprodukt med det bedste salt fra det franske Middelhav.

Bestil flydende håndsæber fra den aalborgensiske fabriks egen hjemmeside

Flydende håndsæbe fra Badeanstalten er for dig, der ønsker af vaske hænder i en god, naturlig og aromatisk sæbe. De flydende håndsæber efterlader dine hænder bløde efter brug, og de egner sig godt på både badeværelse og i køkkenet. Desuden kan du frit vælge mellem flere duftvarianter, alt efter hvilken der passer bedst hjem hos dig. Vælg bl.a. mellem hvid the, agurk og mynte og mange andre. Foruden den flydende håndsæbe forhandler Badeanstalten tilbyder vægbeslag dertil i både sølv, guld og sort, så sæben får en fast og smuk plads i dit hjem.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af de produkter, du bruger på din hud, men lad Badeanstalten være din nye foretrukne forhandler af hudplejeprodukter.