Forkæl dine smagsløg med klassiske flødekarameller og drageringer fra Karamelleriet

Karameller og søde sager er noget enhver elsker. Karamelleriet er stedet for dig, der gerne vil forkæle andre med klassiske flødekarameller og lækre drageringer i den bedste kvalitet. Det er alt sammen håndlavet i Danmark, og følger gamle traditioner med respekt for håndværket. Tag ind forbi og find det du søger.

Nyd lækre fudge drageringer

Vil du forkæle en du holder af, eller skal der en lille gave til som tak? Så er Karamelleriet det rette sted for dig. De kan byde på drageringer, der er lavet i det blødeste fudge, der er drageret i mørk og hvid chokolade. De er derefter rullet i enten lakrids eller bær. Drageringer er ikke bare søde sager – det er en forkælelse af dine smagsløg. Derfor er det også den perfekte gave, uanset om det er til dig selv, eller en anden. Du kan vælge drageringer der hedder Tusmørke og Solstrejf. Solstrejf drageringer er lavet på vanilje fudge med hvid chokolade og passionsfrugt. Tusmørke er drageringer lavet med mørk chokolade og lakrids. Drageringer kan nydes med andre eller med dig selv, når du har behov for at forkæle dig selv efter en lang uge. Tag ind forbi karamelleriet.dk og find de drageringer du ønsker at bestille hjem.

Spis klassiske flødekarameller i flere smagsvarianter

Karamelleriet byder også på de klassiske flødekarameller, der er utroligt lækre og bløde. De klassiske flødekarameller er både smagfulde og gode, der uden tvivl vil være en perfekt gave. De bliver håndlavet i Danmark, med respekt for gamle traditioner. Derfor er klassiske flødekarameller ikke kun klassiske i smagen, men så sandelig også i produktionen. Du får klassiske flødekarameller med flere forskellige smagsvarianter. Du finder derfor både lakrids, chokolade, havsalt og pebermynte, i blandt andre spændende smage. Klassiske flødekarameller laves altså så der er en smag for alle og enhver. Du kan også vælge at købe dem som gaveæsker, der uden tvivl vil blive modtaget med store smil og glade miner. Hvis du vil forkæle en god ven, eller måske dig selv, så kan du ikke gå fejl af klassiske flødekarameller. Tag ind forbi karamelleriet.dk og find de klassiske flødekarameller, du foretrækker og læs mere om hvordan de bliver lavet.

Karamelleriet laver alle deres lækre karameller i hånden, og sørger for hurtig levering på 1-2 hverdage. De har en butik i København og en på Bornholm, der tillader du kan komme ind og dufte til de lækre karameller, og følge hele processen fra start til slut. Du kan og tage ind forbi for at få en smagsprøve.