Frokostordning og tapas hos Madkonceptet. Levering i KBH

Madkonceptet leverer mad ud af huset til fester og begivenheder, både for private og erhverv. Deres tapas diner transportable er et hit. Samtidig tilbyder de også frokostordning til firmaer i København.

Frokostordning til københavnske virksomheder, der ønsker kvalitet i hverdagen

Få en lækker frokostordning til en god pris, og nyd de gode retter i løbet af den daglige arbejdsgang. Varieret firmafrokost fra Madkonceptet leveres til hele København plus omegn. Er der vegetarer i din virksomhed, eller andre personer som undgår bestemte fødevarer eller fødevaregrupper? Hos Madkonceptet vil de rigtig gerne tage hånd om disse personer, så de også får en god frokostoplevelse. Det koster ikke noget at få specialtilpasset mad til enkelte individer. Det hele er inkluderet i jeres frokostordning! Bestil frokost til virksomheder allerede nu på madkonceptet.dk, hvor deres frokost består af alt fra fyldige salater, pålæg og brød til varme retter, ugentlig dessert og ugentlig osteanretning. Firmafrokost fra Madkonceptet er baseret på nøje udvalgte ingredienser. Kvaliteten af de forskellige råvarer er derfor høj.

Tapas catering - Tapasretter ud af huset i hovedstaden

Deres lækre, unikke tapas fortjener også at blive nævnt. Skal du holde en fest derhjemme? Så overvej, om tapas kunne være lækkert. Du får måske byens bedste tapas ud af huset, og du kan selv vælge retterne. På www.madkonceptet.dk klikker du blot på de tapasretter, som du synes ser lækre ud. Der er både varme retter, kolde retter og desserter. Prisen kommer til at afhænge det antal retter, du har valgt, og hvor mange personer som skal have mad. Der kommer også ekstra tillæg ved levering og afhentning af emballage. Tapas fra Madkonceptet er en autentisk oplevelse til dem, som ønsker kulinariske oplevelser i topklasse til husfesten. Du kan selvfølgelig bestille tapas til enhver type begivenhed på madkonceptet.dk.

Madkonceptet og deres frokostordning bringer den gode mad ind på kontoret. Det er en service til hele København og omegn. Få også tapas ud af huset, der er rigtig lækkert f.eks. til festen derhjemme, hvor man ikke selv har lyst til at stå med gryderne.