Havtasker og fiskepakker hos Friskfangetfisk

Friskfangetfisk er klar til at levere velsmagende og frisk fisk og skaldyr til din dør hele året rundt, og har mange forskellige varianter klar til levering, uanset hvornår på året du besøger dem. Udover enkelte fisk og skaldyr, har man også mulighed for at bestille én af de spændende fiskepakker / fiskekasser i butikken. Dem og udvalget inden for fisk i butikken, deriblandt havtaske, kan du læse mere om i artiklen herunder.

Køb friske fiskepakker, og få den anbefalede mængde ugentlige fisk på nemmeste og lækreste vis

Vil du gerne gøre det ekstra-ekstra let at bestille fisk online, kan du med fordel vælge én af de velassorterede fiskepakker hos www.friskfangetfisk.dk. Her har man pakket en masse spændende fisk og skaldyr, der alle leveres lige til din dør, og som er friske og klar til tilberedning. Der er flere fiskepakker / fiskekasser at vælge imellem på hjemmesiden, bl.a. familiekassen, den lille - og luksus julefrokostkassen, skaldyrskassen og gourmetkassen. Butikken tilbyder desuden også en sæsonpakke, der som navnet antyder ændrer sig alt efter hvornår på året man bestiller. Fælles for alle fiskepakker er, at de leveres hurtigt, og under sikrede forhold, der sikrer at fisk og skaldyr holder sig friske og indbydende under transporten.

Havtaske smager vidunderligt - uden tvivl!

Udover fiskepakker, kan man naturligvis også købe enkeltfisk og skaldyr hos Friskfangetfisk. Blandt andet fører de havtaske. Havtasken er en mager og lækker spisefisk, hvor man spiser kødet fra halen, samt kødet omkring kæberne. Havtaske fås i alle sæsoner, men er ekstra smagfuld i perioden fra september til januar. Udover at være én af de mest magre spisefisk herhjemme, er havtaske desuden også rig på sunde omega-3 fedtsyrer, og er generelt en utrolig sund fisk at spise, som der med sikkerhed nok skal komme både sunde og velsmagende retter ud af.

Besøg butikkens hjemmeside hvis du er nysgerrig, og gerne vil vide mere om udvalget inden for blandt andet havtasker, fiskepakker og meget mere.