Navnesutten forhandler et stort sortiment af Philips Avent sutter med navn og smart tilbehør til sutter

Navnesutten sælger Philips Avent sutter med navn samt mange andre brands. Du kan også finde smart tilbehør til sutter på deres hjemmeside. Læs mere her.

Philips Avent sutter med navn i flotte design

Hos Navnesutten kan du finde et stort udvalg af navnesutter, bl.a. Philips Avent sutter med navn. Hvis du har små børn i vuggestuen, så ved du, hvor besværligt det kan være at holde styr på sutterne i daginstitutionen: Man afleverer ungerne med en farve sut i munden, og de har en anden, når man kommer for at hente dem igen. Det er netop den udfordring, som indehaveren af www.navnesutten.dk mødte, da hun besluttede sig for at grundlægge forretningen, som indgraverer dit barns navn i de bedste sutter fra de bedste mærker. Det er derfor, du kan købe Philips Avent sutter med navn i butikken. Du kan få dit barns navn indgraveret i en god sut, som er fremstillet uden skadelige kemikalier efter det strengeste krav. Hvis du søger en løsning på sutteforvirringen, så køb Philips Avent sutter med navn indgraveret med laser, som holder til opvaskemaskine og slid. Læs mere på hjemmesiden.

Se også det store udvalg af tilbehør til sutter

Hvis du søger tilbehør til sutter, så finder du et stort udvalg af sutteholdere, suttestropper, suttebokse og suttetasker hos Navnesutten. En suttesnor (eller -kæde eller -holder, kært barn har mange navne) er en glimrende opfindelse, som igen hjælper med at holde styr på sutten. Den kan klipses fast til barnets tøj, og på den måde redder den sutten, hvis (eller skulle man sige ’når’) barnet taber sutter ud af munden. På den måde slipper forældrene for at skulle skylle sutten under vandhanen hver eneste gang. Det kan jo ske ret ofte, at et barn taber sin sut ud af munden. Af tilbehør til sutter har de også suttebokse, som er små transportbokse, der lukker sig om sutten og beskytter den mod snavs, lommeuld, og hvad der ellers måtte forsøge at sætte sig på den, når den ikke sidder i munden på barnet. Du kan finde præcis det tilbehør til sutter, du søger, på hjemmesiden. Læs mere på www.navnesutten.dk.