På tvangsfjernelse.com kan du få hjælp af en tvangsfjernelse advokat og læse om forældreevneundersøgelse

Står du som forældre overfor en tvangsfjernelse, så kan det være, at du bliver bedt om at tage en forældreevneundersøgelse. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik hjælper de med, at din forældreevneundersøgelse foregår på retfærdig vis og rådgiver samtidig i, hvis du har spørgsmål til undersøgelsen. Mangler du en tvangsfjernelse advokat, så er de hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik specialister i sager inden for tvangsfjernelse.

Sørg for at din forældreevneundersøgelse foregår under korrekte omstændigheder

En forældreevneundersøgelse er en undersøgelse, hvor forældrene bliver vurderet på, om de er i stand til at varetage og sikre barnets udvikling. Det kan både være kommunen eller forældrene, der har ønske om at få foretaget forældreevneundersøgelse. En forældreevneundersøgelse har til formål at undersøge forældrenes omsorgsevne overfor barnet. For det meste består en forældreevneundersøgelse som oftest af en række samtaler og observation af forældrene i samvær med deres børn. Normalvis indgår der også samtaler med de personer, der er involveret i barnets dagligdag fx. pædagoger fra børnehave, SFO eller barnets lærere i skolen.  Du kan læse mere om forældreevneundersøgelse og få vores rådgivning og vejledning, så du er sikker på, at din evne til at varetage dit barn bedømmes ud fra et rimeligt grundlag.

Få rådgivning omkring forældreevneundersøgelse

Advokatfirmaet Strauss & Garlik er specialister i sager med anbringelser af børn. Hos dem er du sikret at få en dygtig og erfaren tvangsfjernelse advokat. Deres tvangsfjernelse advokat tager sig af sager i hele landet og varetager både sager med forældrene som klient og barnet. Du kan blandt andet få hjælp af deres tvangsfjernelse advokat Rasmus Hedegaard, der udover at beskæftige sig med tvangsfjernelse også er advokat i retssager om forældremyndighed og barnets bopæl. Med en tvangsfjernelse advokat, får du en der har styr på juraen omkring tvangsfjernelser. Udover at vores tvangsfjernelse advokat vil tage sig af det juridiske, så får du også rådgivning af en, der har fuldstændig styr på juraen omkring tvangsfjernelsessager. Ring til dem på 87 80 12 79, eller send en mail på [email protected].