På udkig efter mandelolie og jojoba olie i en god kvalitet? Så besøg Hedenhus allerede i dag

Hos Hedenhus finder du al den olie, du skal bruge både til fritidssysler og madlavning. De forhandler nemlig et stort udvalg af alt fra mandelolie til jojoba olie i en imponerende kvalitet. Mange af deres produkter er desuden 100 % naturlige og økologiske, så du kan være sikker på at få olie med både god smag og gode egenskaber.

Alsidig mandelolie til madlavning, kosmetik og hudpleje

Mandelolie fra Hedenhus er altid et godt valg, hvis du er på udkig efter en olie, der både kan bruges i madlavning og i hudplejeprodukter. Ikke nok med at tilstedeværelsen af mandler i kosmetik giver en blødgørende og genskabende effekt, så er olien også rig på A-, D- og E-vitaminer, kalium og zink. Uanset om den bruges på huden eller indtages, er mandelolie lavet på søde mandler - Prunus Amygdalus Dulcis - dermed ofte et oplagt valg. Den er også et glimrende valg, hvis du ønsker et blandingsprodukt til at fortynde æteriske olier, som du også finder i sortimentet. Mandelolie fra Hedenhus har dermed mange gode egenskaber, som kan gavne dig i det daglige, hvad end du eksperimenterer med naturlig kosmetik, eller du skal bruge en god olie til madlavning. Besøg derfor www.hedenhus.dk allerede i dag, læs mere og find den rigtige type mandelolie til dine fritidsprojekter.

Jojoba olie er en god ingrediens i både cremer og kropsolie

Et alternativ til mandelolie, der også fungerer rigtig godt som et hudplejeprodukt, er jojoba olie, der hos Hedenhus forhandles i koldpresset og ren kvalitet. Uanset om det påføres huden direkte eller bruges i kosmetiske produkter som f.eks. cremer og kropsolie, så har denne olietype nemlig en blødgørende og nærende effekt på alt fra hud til negle og hår. Denne olietype absorberes desuden hurtigt, så du ikke står tilbage med fedtet hud eller hår efter påføring, og du kan også sagtens bruge olien som en ingrediens i en hjemmelavet kur til håret, da den er nemt af vaske ud. Derudover kan jojoba olie også bruges til at lave bee’s wraps, der er et miljøvenligt alternativ til folie og husholdningsfilm – hvortil du finder en guide på Hedenhus’ hjemmeside.

 

Klik derfor ind forbi hedenhus.dk allerede i dag, hvis du er på udkig efter olier til madlavning, hjemmelavet kosmetik, hudpleje eller andre fritidsbeskæftigelser, hvori du har brug for gode, nærende olier. Uanset om du skal bruge mandelolie, jojoba olie eller andre typer olier, går du aldrig galt i byen med det store udvalg af kvalitetsprodukter fra Hedenhus.