Velværende kar- og brusebade med velduftende body wash og bodyscrub

Hvis din hud trænger til at prøve nogle nye plejeprodukter, så er der ingen tvivl om, at du bør tjekke sortimenterne ud hos www.badeanstalten.dk. På den flotte og professionelle side har mange tilfredse kunder allerede fundet de helt rette produkter til netop deres huds type og behov. Gør det samme ved at klikke ind på forskellige sortimenter i menuen, såsom ansigts- og bodyscrubs, bodywash og massageolie m.m. Hos Badeanstalten finder du kropspleje for hele kroppen samt ansigtet, så tøv ikke med at gå på udkig i dag.

Giv din hud friskheden tilbage med en bodyscrub

Når din hud og dit sind trænger til lidt ekstra forkælelse, er en bodyscrub fra Badeanstalten et godt bud på at opnå dette. Du finder et imponerende udvalg af bodyscrubs, som findes i flere velduftende varianter, så der er noget for enhver smag. Vælg bl.a. mellem duft af nektar og vilde bær, agurk og mynte m.fl. Fælles for alle bodyscrubs i sortimentet er, at de er fremstillet af naturlige ingredienser, som skrubber og plejer din hud med nærende egenskaber og efterlader den glat og frisk. Under skrubningen fjernes skidt og døde hudceller effektivt og behageligt. Desuden er et bad med en bodyscrub en tid for dig selv til at slappe af og tage hånd om dig selv. Find den eller de bodyscrubs, som du skal bruge kvalitetstid med dig selv med i fremtiden. Alle scrubs kan anvendes i både bruse- og karbad.

Badeanstalten forhandler body wash til hverdagens bade

Tag de lækreste brusebade med body wash fra det brede udvalg hos Badeanstalten, der sikrer dig ærlig hudpleje. Med blødgørende glycerin vil body washen fugte din hud behageligt og rengøre din krop for sved og skidt. Du finder altid produkterne hos Badeanstalten i flere velduftende varianter, og deres body washes er ingen undtagelse. Læs mere om den enkelte variant ved at klikke ind på den. Udover selve body wash finder du også enkle og smukke vægbeslag i sortimentet, så du kan have en fast plads til din body wash i brusekabinen. Disse findes i både sort og hvid, guld og sølv, så du kan vælge det design, der passer smukkest ind i dit hjem og din æstetik.

 

Badeanstalten sørger for at forhandle hudpleje for alle, ligegyldig hudtype og behov. Lad dig inspirere af de mange sortimenter, der byder på pleje for både krop og ansigt. Fælles for alle produkter er dog, at de på hver sin måde også har en positiv effekt på dit sind og mentale helbred.