Ekrag.com har alt i bloksten og andre sten til haven

Der er forskellige måder at pynte omkring huse og virksomheder. Hos E. Krag Råstoffer A/S har de alt der skal bruges, om det er til gangstier, legepladser eller sten til haven. De har et væld af forskelligt grus samt bloksten, der kan give et fantastisk flot og velkommende look ved hjem og virksomheder.

Vælg CP90-250 cm bloksten til støttemuren

Ved virksomheder eller private hjem, kan der være behov for lidt ekstra udsmykning omkring huset eller ved indkørslen. E. Krag Råstoffer A/S kan tilbyde bloksten, der netop kan gøre en stor forskel. Deres bloksten kommer i forskellige varianter og typer, så du kan få et flot og personligt præg, der uden tvivl vil være den rette detalje. Du kan i deres store udvalg finde bloksten som CP 90-250 cm, LMB 5-40 kg og HMB 300-1000 kg. Du kan dog være sikker på at få levering af bloksten i alle størrelser og mængder. Bloksten kan gøre utroligt meget for ethvert område, og vil give en rigtig flot helhed omkring ejendommen. De kan altså ikke undværes, når der skal være en støttemur, da de giver en flot indkapsling af et område. Lyder bloksten som det rette for dig, så tag endelig kontakt på ekrag.com. De vil finde den perfekte skræddersyede løsning for dig.

Få 800-1200 mm sten til haven

Du kan desuden vælge andre former for sten til haven, der kommer i forskellige størrelser. Med store sten til haven, vil du have en perfekt løsning, der kan indkapsle bed inde i haven, og som grænse til grunden. E. Krag Råstoffer A/S har altid den perfekte løsning med sten til haven, og tager du kontakt til dem, kan du være sikker på at få en god skræddersyet løsning, der vil passe perfekt til din have. Der findes en stor variation, når du ser på sten til haven, der findes i forskellige sorteringer, alt efter hvad du skal bruge dem til. Du kan derfor finde sten til haven på 200-400 mm, 300-600 mm og 800-1200 mm i blandt andre sorteringer. Deres pyntesten kan gøre meget for dine udearealer. På deres side kan du også se nogle af deres tidligere opgaver, der kan give god inspiration til din egen have. Skal du have sten til haven, er det derfor en god ide, at du tager ind forbi ekrag.com og finder deres kontaktoplysninger, så du kan få et tilbud.

Som en stærk og pålidelig leverandør af råstoffer, kan du være sikker på at E. Krag Råstoffer A/S ved præcis hvad de laver.