Har du styr på haven? Køb en MTD havetraktor eller et drivhus hos Harald Nyborg

Harald Nyborg har inkluderet alt fra A til Z inden for haveartikler. Her kan du læse om sortimentet af drivhuse og MTD havetraktorer og mærkets såkaldte MiniRider. Du finder også flere beskrivelser om disse inde på www.harald-nyborg.dk.

Slå græs på en MTD havetraktor

I nogle situationer er det ikke overskueligt at slå græsset med en almindelig plæneklipper. Her har man brug for en havetraktor, så man ikke bruger hele dagen på opgaven. Hvis man typisk slår mellem 1.000 eller 3.000 kvadratmeter, så skal man benytte sig af en havetraktor. Mærket MTD har designet flere varianter, som egner sig til forskellige typer af situationer. Sørg derfor at kende dine behov, inden du går ud og investerer i en havetraktor som dem fra MTD. En anden fordel ved at netop købe en MTD havetraktor er, at der sælges en masse tilbehør ved siden af. Du finder en kategori med sneskrabere, vogne osv., som kan kobles direkte til din MTD havetraktor. Gør dig selv en stor tjeneste, og køb en af disse til at have stående i garagen. Så bliver haveopgaverne nu engang meget mere overkommelige.

Drivhuse på www.harald-nyborg.dk – mulighed for hjemmedyrkede og økologiske grøntsager

Kan du godt lide at dyrke dine egne grøntsager? Klimaet i Danmark tillader ikke altid, at man kan dyrke de grøntsager og frugter, som man foretrækker. Det er derfor, at man finder drivhuse i en stor del af danske haver. De skaber en højere temperatur pga. solens stråler og isoleringen, der gør, at ikke så meget varme siver ud igen. Harald Nyborg sælger bl.a. små minidrivhuse, men også mellemstore og store drivhuse. Harald Nyborg har inkluderet varianter helt ned til et par hundrede kroner og op til næsten 30.000 kroner til den mest ambitiøse hjemmegartner. Prøv at læse nogle af produktbeskrivelserne på harald-nyborg.dk, inden du foretager din investering. Så er der større chance for, at du ender med det rette drivhus efter personlige præferencer.

Skal der kræses for haven? Så kig nærmere på harald-nyborg.dk. Derinde finder du drivhuse, MTD havetraktorer, som nævnt her, men også hækkeklippere, kompostkværne og meget mere til nogle af de bedste priser i Danmark.