Langkilde & Søn - Se udvalget af sørøverflag, regnbueflag og nationalflag online

Man finder hos Langkilde & Søn altid et stort udvalg af forskellige flag, i den bedste kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på sørøverflag og prideflag, som findes i forskellige størrelser.

Køb sørøverflag og prideflag til at symbolisere LGBT

Hos Langkilde & Søn kan man købe flotte og kvalitetsrigtige sørøverflag, som kan bruges til mange forskellige ting som sørøverfest eller lignende. Piratflag kan spores tilbage til det 18. århundrede, hvor det blev brugt af pirater på deres skibe. Sørøverflagene, som man finder hos Langkilde & Søn, er blevet fremstillet med et kvalitetsrigtigt håndværk, så flagene kan bruges i mange år frem. De forskellige sørøverflag kan fås i forskellige udgaver, så de fx kan sidde på et legehus eller ved hoveddøren til fødselsdage eller lignende. Kraniet på piratflag har faktisk en betydning, hvor at kraniet er et kristent symbol. Kraniet på flagene er baseret på det faktum, at Jesu kors hvilede på Adams hoved og ben på Golgata. Tilbage i sørøvertiden blev der lavet forskellige udgaver af piratflagene. Læs mere om flagene på www.langkilde-flagfabrik.dk.

Der findes hos Langkilde & Søn også flotte prideflag, som er det officielle stolthedsflag. Prideflag består af seks striber i forskellige farver, hvor hver farve har en betydning. Den røde farve symboliserer livet, orange for helbredelse, gul for solen, grøn for naturen, blå for kunsten og den lilla for ånden. Prideflag er oftest genkendt i forbindelse med det internationale Gay Pride, som blev brugt første gang i 1978. Regnbueflag er blevet et symbol på LGBTQ-samfundet, som dækker over homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle. Prideflag, som man finder hos Langkilde & Søn, fås i forskellige størrelser, så de kan bruges til mange forskellige formål. Find ud af meget mere om dine muligheder på langkilde-flagfabrik.dk, og find det helt rigtige flag til dine behov og ønsker.

Langkilde & Søn byder altid på et bredt udvalg af flotte flag, i den højeste kvalitet.

Nordiske flag i pragtige design

Hos Langkilde & Søn kan man altid finde et bredt udvalg af forskellige og flotte flag, i høj kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på nordiske flag og marineflag, som er fremstillet af gode materialer og godt håndværk.

Man finder hos Langkilde & Søn en masse flotte nordiske flag med hurtig levering. Udvalget af nordiske flag byder bl.a. på finske, norske, danske, islandske, færøske eller grønlandske flag, som alle er fremstillet i god kvalitet. De flotte nordiske flag er fremstillet i utroligt holdbare og modstandsdygtige materialer, der sikrer at de kan tåle enhver form for vind og vejr. De nordiske flag leveres i en smuk broderet stofpose, og er derfor også perfekte som en gave. De nordiske flag fra Langkilde & Søn fås i forskellige størrelser, alt fra 50 cm til 125-200 cm. Klik eventuelt ind på langkilde-flagfabrik.dk, hvor du kan se meget mere til udvalget og dine muligheder.

Langkilde & Søn byder også på flotte marineflag i den bedste kvalitet. Det er altid sjovt og festligt at have et marineflag med på sin båd for at give den lidt mere personlighed. Langkilde & Søn tilbyder både deres marineflag til private bådejere, men forsyner også den danske flåde, med deres marineflag. Langkilde & Søn har leveret flagene til den danske flåde i over 75 år, som også er med til at beskrive den utrolige kvalitet og holdbarhed flagene er fremstillet i. Marinaflag fås i alle størrelser, og er syet i ægte flagdug eller flagpolyester, hvor der derefter er farvet i de ønskede farver. Læs mere om mulighederne på langkilde-flagfabrik.dk.

Besøg Langkilde & Søn i dag, hvor du kan se meget mere til det flotte sortiment af forskellige flag. Udvalget er bredt og kvaliteten er i top.