Markiser og havestole fra Direkte Import - utallige muligheder

Der er altid et bredt og velassorteret udvalg af havemøbler klar til levering hos Direkte Import, samt en række andre spændende produkter til haven. Samme sted kan du f.eks. også købe markiser og havehynder, udover det store udvalg af havemøbler, deriblandt havestole. Butikken har sørget for at sammensætte et unikt og spændende udvalg og er generelt et rigtig fint sted at shoppe. Læs mere om butikken i artiklen herunder.

Flotte markiser fra et nuanceret katalog på direkteimport.dk

Selv om det er skønt når solen skinner og dagene er lange, kan det indimellem også være rart at kunne trække sig tilbage, og nyde lidt skygge. Det kan man effektivt gøre muligt, med fine markiser som dem man lige nu finder i kataloget hos www.direkteimport.dk. Alle markiser er ligesom resten af kataloget nøje udvalgt ud fra krav til både kvalitet og design. Derfor kan du roligt regne med, at en markise du vælger at købe hos forhandleren, vil være en markise, som du har glæde af i mange år frem. Samtidig kan du altid rette henvendelse til kundeservice, hvis du eventuelt har spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende valg af markiser.

Retro havestole og moderne udendørsstole i polyrattan

Udover markiser, finder man selvfølgelig også en masse andre gode produkter hos Direkte Import. Blandt andet har man mulighed for at købe et flot udvalg af havestole. Præcist lige som det gælder med markiser fra forhandleren, er alle havestole nøje udvalgt ud fra skrappe krav til kvaliteten, og fås i et væld af fine design, både de lidt mere retro af slagsen, samt moderne polyrattan havestole. Mangler du både havestole og haveborde, har du også mulighed for at vælge et havemøbelsæt, hvor det hele passer perfekt sammen.

Besøg hjemmesiden når du har tid, og kig det flotte udvalg af både havestole, markiser og meget mere igennem.