Stærke priser på jord/muld og træparasoller hos Havehobby.dk

Hvis du leder efter en parasol i træ, som passer ind med resten af dine havemøbler, kan webshoppen Havehobby.dk anbefales. Der er tale om en onlinebutik med et samlet udvalg af haveartikler – alt fra brænde og læsejl til jord, muld og spagnum.

Køb flotte og rustikke træparasoller til haven

Træparasoller giver et anderledes udseende på terrassen. Havehobby.dk har en kategori dedikeret specifikt til parasoller med træstok. Dette er naturligvis behandlet træ i en høj kvalitet, der kan klare en væsentlig belastning fra vinden og omgivelser. Du er sikret en fornuftig kvalitet, uanset hvilken model du vælger. Havehobby.dk fører også tilbehør til træparasoller som fx parasolfod, cover og overtræk. Træparasoller fås med skærm i farver som bordeaux, terracotta og creme og i forskellige størrelser. Med et større havebord er det ligeledes nødvendigt med en større haveparasol. Mange køber parasoller i plastikmaterialer, selvom det måske ikke er aktuelt i forhold til det udtryk, man prøver at skabe i haven. Træparasoller med træstok fra Havehobby.dk er et godt alternativ, og som for resten af denne webshops udvalg er priserne i denne kategori også skudt i bund.

Næringsrig jord, muld og spagnum fra GreenBio til markedsrigtige priser

Foråret er på sidste måned, og hvis det er tid til at udskifte jord og muld for planterne eller skabe et nyt bed, så er det et godt tidspunkt at slå til. Havehobby.dk sælger jord og muld af en god kvalitet fra GreenBio. Tag også et kig på sortimentet af spagnum på hjemmesiden, som jo er et værdifuldt naturprodukt, danske haveejere er meget glade for at benytte. Spagnum er et organisk materiale, der har ligget i mosebunde omkring i Danmark i flere hundrede år. Det er med til at gøre jorden luftig, hvilket er gavnligt for dine planter. Om end du kigger efter jord, muld eller spagnum, kan du købe ind til en god literpris hos Havehobby.dk. Når du køber en stor sæk eller sågar en helt palle med spagnum, jord eller muld, er der seriøse kroner og ører at spare.

 

Køb alt fra jord, spagnum og muld til træparasoller hos Havehobby.dk.