Sten og sort granitstabil fra ekrag.com

E. Krag Råstoffer A/S sælger mineralske råstoffer fra Skandinavien til hele Europa. Læs mere om deres udvalg af bl.a. sten og kantstabil her.

Bestil dekorative sten og sand til sandkasse

Krag Råstoffer A/S har et stort udvalg af mineralske råstoffer som sand, strandsand, sandkassesand, grus, stabilgrus, faldgrus, granitskærver, stenmel og sten i mange forskellige størrelser. Hvis du skal bygge et stendige, bruge store sten til dekorative formål i forbindelse med anlæg eller haver, lave kystsikring eller anlægge en skråning med store digesten, så har de alt, hvad du skal bruge. De leverer over hele landet, og har et stort udvalg af forskellige størrelser, former og farver. Deres sten er sorterede efter former og størrelser og har en ensartede smuk kvalitet uden flintesten og ukurante sten, så de vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde lige det, du skal bruge i sortimentet. Du kan altid kontakte dem for at høre mere om deres katalog og det store sortiment – de dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde lige det, du skal bruge og få det leveret lige der, hvor du skal bruge det.

Sort granitstabil i seriøs kvalitet

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde et stort udvalg af grus, og du kan bl.a. finde stabilgrus og kantstabil i butikken. Deres sorte Hyperite granitstabil er meget velegnet til kantstabil, da det er et vandgennemtrængeligt materiale med en meget høj bæreevne. De kantede granitskærver lægger sig i pres, hvilket giver den meget høje bæreevne og de unikke egenskaber som kantstabil, og derfor er denne granitstabil et super godt materiale til mange slags opgaver. Du vil helt sikkert kunne finde anvendelsesmuligheder med dette materiale, uanset om det er til fliser, indkørsler med grus, haver eller anlæg. Den giver en god stabilitet og sikrer dig et langtidsholdbart resultat med plane overflader. Læs mere om de mange forskellige slags råstoffer i sortimentet, hvor du bl.a. kan finde granitstabil i mange forskellige farver. Den sorte Hyperite er velegnet til indkørsler, hvor toplaget er sorte granitskærver, for på den måde vil du ikke kunne se det, når stenene blander sig.