Tilbyd brakpudsning i haver med minilæsser udstyr fra DK-TEC

Hos DK-TEC finder du et bredt udvalg af redskaber til traktorer og minilæsser udstyr til din gartnervirksomhed. Læs mere om udvalget her i artiklen og bliv blandt andet klogere på redskaber til brakpudsning.

Køb et redskab til brakpudsning til din gartnervirksomhed på www.dk-tec.dk

Har du et større areal med græs eller ukrudt, som du har brug for at få trimmet? Med et redskab til brakpudsning til din traktor, er du godt klædt på til at komme ukrudtet og det lange græs til livs. Denne type redskab kaldes også for afpudser eller brakklipper, men uanset navnet er du sikret et godt redskab til at vedligeholde større arealer, der ikke har alt for store ujævnheder eller skråninger. En brakpudser til brakpudsning er udstyret med et sæt kraftige knive, som sidder løst på en tallerken samt et punkterfrit dæk bag selve klipperen, som ved justering indstiller slåhøjden på maskinen. Hos DK-TEC har de et udvalg af maskiner til brakpudsning som varierer fra 120 cm i bredden og op til 180 cm i bredden, så der er en god chance for, at du kan finde den brakpudser, du har brug for, på deres hjemmeside. De er desuden behjælpelige med at svare på spørgsmål til maskinen, hvis du ikke finder alle de informationer, du har brug for, når du klikker dig ind på produktet.

Rotorklipper, fræser og andet minilæsser udstyr til anlægsgartneren

Udover udstyr og redskaber til traktorer finder du også et bredt udvalg af minilæsser udstyr på dk-tec.dk, som de blandt andet leverer til anlægsgartnere og andre gartnervirksomheder. Har du eksempelvis brug for redskaber til transport som eksempelvis en trailer eller transportkasse, så er deres hjemmeside et rigtig godt sted at starte. Derudover har de også et bredt udvalg af andet minilæsser udstyr, der egner sig til gartnerier, såsom en rotorklipper, fræser eller kant trimmer. På hjemmesiden finder du desuden et stort udvalg af reservedele inddelt efter maskintype, så du er godt rustet til at vedligeholde dine maskiner på sigt. Se hele sortimentet på hjemmesiden allerede i dag.