Boksning udstyr og crossfit slæder til hjemmetræning

Træn med det bedste grej i dit eget hjem. Sidea.dk forhandler alt fra boksning udstyr til crossfit slæder. Inde på www.sidea.dk kan du også købe pilates måtter, vægtskiver, håndvægte, kettlebells og meget mere i fantastisk kvalitet. Kontakt kundeservice, og hør mere om træningsudstyr til private og erhverv.

Køb også boksning udstyr til fitness centre via www.sidea.dk

Sidea.dk har skabt et godt ry omkring deres boksning udstyr, ligesom de har med resten af sortimentet. Du finder alle de nødvendige dele til fitness boksning på www.sidea.dk, som forhandler boksehandsker, boksepuder, sparkepuder, sandsække, racks, vægophæng m.m. Der er seriøse træningsmæssige fordele at opnå med boksetræning. Uanset om du har ambitioner om at vinde bæltet i bokseringen, eller du blot ønsker boksning udstyr for at holde formen ved lige uden nogle planer om nogensinde at bokse mod andre, så har Sidea.dk et godt sortiment til dig. Bestil direkte fra træningsmærkets hjemmeside, og få hurtig levering samt rentefri finansiering for private.

Crossfit slæde - Altid hurtig levering hos Sidea.dk

Crossfit slæder benyttes ikke blot til crossfit. Her er tale om et funktionelt træningsredskab, der kan give en særdeles god effekt. Med en Sidea crossfit slæde er man både i stand til at udføre skub og træk øvelser. Mærket har både udgivet en speed sled samt større crossfit slæde, som mange af os kender fra motionscentrene. De kan indgå i en træningsrutine, men også være en selvstændig øvelse. Du kan fylde vægtskiver på og tilpasse belastningen efter dit niveau. Med en crossfit slæde er man i stand til at aktivere mange muskler i kroppen samtidigt, imens man får pulsen helt op at ringe. Der er mange som sværger til dette redskab, der hver uge får flere og flere tilhængere. Hvis du er til hardcore træning, så er en crossfit slæde perfekt.

Der er seriøst gode grunde til at købe motionsudstyr hos Sidea.dk. En af årsagerne er deres kundeserviceniveau. En anden er alsidigheden af udvalget, men hvor fællesnævneren er den høje kvalitet. Se også udvalget af pilates måtter og håndvægte online, eller køb vægtskiver og kettlebells i mange vægtklasser.