Bryg selv mjød og engelsk øl på egen matrikel

JMBryg ApS er en rendyrket specialist i British Ale, og derfor er kategorien med engelske all grain kits også stor. Hos jmbryg.dk sørger de også for udstyr og tilbehør til at brygge mjød - noget, som er en hot trend lige nu. Mange i privaten er begyndt at gå op i ølbrygning. Er der en hjemmebrygger gemt i dig? Så klik ind på hjemmesiden, og omdan din garage til en lille brygfabrik.

Engelsk all grain kit - Kæmpe udvalg til dem med passion for det britiske

En af de populære typer all grain kits er dem fra Storbritannien. England og øl er to nærmest uadskillelige ord. Briterne har svært ved at gå hjem fra arbejde uden også lige at mødes med venner, kollegaer eller andre på den lokale pub. I Danmark er en stor del af hjemmebryggerne også fans af engelsk øl. Man kan selv brygge kvalitet ved at købe engelske all grain kits. Disse all grain kits fra Storbritannien byder på mange fine detaljer. Se den lange liste af populære muligheder. Hvis du har planer om at brygge i boligen, så gå ikke glip af engelske all grain kits via jmbryg.dk.

Mjødbrygning er ved at blive rigtig populært - JMBryg ApS

De forhandler også udstyr til at brygge mjød. Det kunne være vinometer og Bulldog mjød gær (med næring). Der kan også nævnes andre produkter: Korkprop, champagne gær og selvfølgelig mjød kits, så du nemmere kan gå i gang. Mjød er selvfølgelig en drikkelse, vi forbinder med vikingerne, men som tilsyneladende har rødder længere tilbage, og også i andre lande. Hos JMBryg ApS hjælper de dig med at komme i gang med mjødbrygning. Du finder simpelthen det hele på deres hjemmeside. Glæd dig allerede nu til at brygge din egen mjød, og inviter evt. kammeraterne eller veninderne forbi til et kraftigt glas. De kommer til at elske den mjød, du selv har brygget.

Skal du have udstyr til at brygge mjød, eller leder du efter all grain kits fra England? Klik dig frem til humle pellets, ølgær, sødemidler osv. på jmbryg.dk.