Catan, EXIT spil og andre udgivelser hos Bræt og Brikker

Bræt og Brikker er din genvej til de bedste spil til hjemmet. De moderne og altid underholdende EXIT spil fås i flere udgaver. Disse escape room-agtige spiltitler er fantastisk underholdning for selskaber, der udfordrer logik og snilde. Et andet klassisk spil, der også er populært, er Catan. Denne titel fås i dag i mange udgaver. Glæd dig til underholdning med familien med de bedste udgivelser fra braetogbrikker.dk.

EXIT spil til fans af escape room-oplevelsen

Bræt og Brikker tilbyder EXIT spil, der er escape room udgivelser med mange detaljer. De skaber derfor en fuldendt oplevelse for deltagerne. EXIT er sådan en populær serie, at den fås i mange udgivelser. Bestil f.eks. undertitler som The Cursed Labyrinth, The Deserted Lighthouse og The Gate Between Worlds. Vil du vide mere om EXIT spil, og hvordan de spilles? Bræt og Brikker har skrevet en god tekst, der giver en introduktion. Klik dig ind på braetogbrikker.dk, hvor du både kan blive klogere på og bestille de famøse EXIT brætspil med fri fragt over 499,-.

Alle de kendte Catan spil samlet på braetogbrikker.dk!

Catan! Denne sande klassiker er elsket af mange gennem tiderne. De børn, som startede med at spille de første titler, er nu blevet voksne. Fordi det første Catan spil udkom helt tilbage i 1995. Catan er ikke blot en serie, men også en historisk milepæl. Man siger nemlig, at spillet var med til at igangsætte den moderne bølge af brætspil. Derfor finder man også Catan i mange danskeres spilskuffer derhjemme. Det er det perfekte spil til hygge med familie. Det fås f.eks. i titler som Søfarere, Traders and Barbarians og i en juniorudgave. Den klassiske version fås både på dansk og på engelsk. Har du ikke prøvet nogle af brætspillene endnu? Så har du en sand fornøjelse i vente - en fornøjelse, du med fordel kan dele med resten af familien i eget hjem på en alm. lørdag eftermiddag (med slikskålen fyldt, naturligvis).