Fyld hjemmet eller telefonen med gode serier som The Vampire Diaries eller lydbøger fra tales

tales er til alle, der elsker en god historie. Og hvem gør ikke det? På tales.dk forhandles et af Danmarks største udbud af trykte bøger, e-bøger og lydbøger til mennesker på alle stadier i livet. Find alt fra kogebøger til far, vampyrserier som The Vampire Diaries til lillesøster eller børnebøger til de helt små.

Praktiske lydbøger du kan have med og høre overalt

I disse år vil entusiasmen for lydbogen ingen ende tage. Mange mennesker har fundet smag for lydbøger, da det ofte gør det lettere for dem at få læst i ellers travle og hektiske hverdage. Har man vænnet sig til lydbogen, kan man nemlig nemt nyde spændende fag- eller skønlitteratur samtidigt med, at opvasken tages, eller græsset bliver slået. Lydbøger fås derfor også i stor stil hos tales. Tilmelder du dig for eksempel et medlemskab med tales Premium, gives fuld adgang til alle de mere end 12 millioner lydbøger på deres digitale bogreol. Med fri adgang til alt hvad læsehjertet begærer, bliver hverdagens praktiske opgaver derfor hurtigt klaret, måske endda med et smil.

Køb alle 13 The Vampire Diaries bøger på tales.dk

Er det bøger og underholdning til de unge i familien, der er tale om, står tales ligeledes klar med titler i høj kurs. The Vampire Diaries er en serie, som specielt retter sig mod unge, der interesserer sig for ung kærlighed med et twist. Da den unge hovedperson, Elena, fortvivlet forelsker sig i et par vampyrbrødre, må hun gå gennem dramatiske eventyr af bedste fantasy-skuffe for at holde sig på rette spor. The Vampire Diaries sørger for masser af drama, kærlighed og overnaturlige væsner, i en historie der spænder over 13 bind. Alle 13 bøger i The Vampire Diaries-serien forhandles på tales.dk, både som e-bog, lydbog eller paperback.

tales.dk kan unge såvel som gamle altså uden tvivl finde bøger, der passer til deres individuelle smag – uanset hvilken genre og hvilket format de foretrækker.