Her kan du læse om Fairtrade garn og Kremke garn

Hos kreativgarn.dk finder du garn til dine kreative projekter af højeste kvalitet på markedet, samtidig med at det forhandles til fordelagtige priser. Vælg mellem mange forskellige garntyper og farver, men også en bred vifte af brands, såsom Kremke garn, Mayflower garn m.fl. samt en lang række af Fairtrade garn. Mulighederne er mange, når du handler garn her.

Bestil unikt Kremke garn i tysk topkvalitet

Kremke garn er et tysk kvalitetsbrand, grundlagt på baggrund af en kærlighed til strikkens verden og muligheder. Her hos KreativGarn.dk finder du et bredt udvalg af Kremke garn, der producerer flere forskellige typer og farver, så der er noget for enhver smag. Vælg bl.a. mellem Kremke garns alpaca-, merino- eller silkegarn, som har hver deres tekstur og kvalitet, eller vælg eventuelt at mikse, så du kan udforske forskellige strikketeknikker og blandinger. Lige meget hvilket garn, du vælger fra Kremke, er du sikker på at finde det i en lang række varianter og af blød kvalitet.

Fairtrade garn fås hos KreativGarn.dk

Går du op i, at det garn, du køber, er produceret under gode vilkår? Så er du landet på den helt rette side. KreativGarn.dk forhandler et stort sortiment af Fairtrade garn, som derfor er produceret under gode og bæredygtige forhold, der giver dig både god samvittighed og høj kvalitet. Vælg mellem Fairtrade garn i forskellige typer, alt efter hvad du er på udkig efter. Her finder du bl.a. Fairtrade garn i merino, mohair og silke m.fl. Du er sikret det bedste Fairtrade garn på markedet, når du vælger KreativGarn.dk’s sortimenter.

Gå ikke på kompromis med udvalget og kvaliteten af dit garn samt tilbehør hertil, men handl hos KreativGarn.dk i dag. Her finder du alverdens garn af høj kvalitet til gode priser og med fri fragt ved køb for blot 400 kr.