Jotun bundmaling sikrer dig gode sejleegenskaber

Jotun bundmaling gør din båd klar til sæsonen. Er din båd belagt med slim, alger og rurer? Så trænger den til en kærlig hånd. Et godt sted at starte er i Marinebutikken eller i deres webshop. De sælger både blød, selvpolerende og hård bundmaling og er klar til at rådgive dig. De forhandler Marine ProShop-kædens egen selvpolerende og prisgunstige bundmaling Jotun Mare Nostrum samt andre bundmalinger fra Jotun, Hempel og International. Før du maler skroget, ved du, at du må fjerne al belægning. En flot, nylakeret båd er et "Ja tak" til gode sejleegenskaber og god brændstoføkonomi.

Hvorfor skal du vælge Jotun bundmaling?

Der er mange typer kvalitetsmaling, og Jotun bundmaling har følgende gode egenskaber:

 

- Du får en glat bund og en god dækkeevne.

- Jotun bundmaling er selvpolerende, så du sparer tid.

- Den beskytter mod begroning gennem hele sæsonen.

- Malingen kan tåle, at du sejler 25-45 knob, alt efter hvilken type du vælger.

Markedets bedste selvpolerende maling

Vælger du Jotun Nonstop Supreme bundmaling, går du med den bedste kvalitet til både, som ikke er letmetal.

 

- Jotun bundmaling, Nonstop Supreme er dobbelt så effektiv som andre selvpolerende bundmalinger.

- Bundmalingen har en rækkeevne på 10 m² pr. Liter.

- Den er overmalingstør efter 12 timer ved 10˚.

- Du kan male Jotun Nonstop Supreme bundmaling ovenpå gamle, selvpolerende og hårde og bundmalinger. Bundmalingen anbefales til både med en hastighed på op til 45 knob.

- Med Supreme hvid, får du en KRIDHVID båd. Det er muligt ved hjælp af en ny formel.

 

Dermed er denne type bundmaling et oplagt valg, og for at du ikke skal handle i blinde, finder du hos Marinebutikken flere tabeller, som hjælper dig med at vurdere, hvor mange bøtter du skal bruge. Det er dog vigtigt at bemærke, at disse giver retningslinjer for ét lag. Ofte anbefales to lag bundmaling, hvilket betyder, at antallet af liter skal fordobles. Tabellerne er desuden kun vejledende. Jo større båden er, jo mindre er nøjagtigheden.

Jotun er kendt for at producere kvalitet

I mange år har norske Jotun fremstillet bund- og bådmalinger, marinelakker og -olier samt epoxy-primere og andre bådplejemidler i god kvalitet. Jotun har gennem alle årene udviklet effektive bådplejeprodukter. Og der er meget mere end Jotun bundmaling at komme efter i den store fysiske butik, Marinebutikken, fra 1994. For eksempel er Hempel bådplejeprodukter populære og i glimrende kvalitet.

Har du husket tilbehøret?

Når du skal male, så husk at sikre dig, at du har det hele. Hos Marinebutikken og i deres webshop kan du for eksempel også få Jotun fortynder, malerrullesæt og malertape. Udover Jotun bådmaling leverer Jotun nemlig også flere andre typer bådplejeprodukter til din båd, hvoraf særligt Jotun Boat Wash og Jotun Farm 80 tætningsmasse kan anbefales.

Fragt og levering

Marinebutikken har et kæmpe udvalg af bådudstyr, og webshoppen, www.vejlemarinservice.dk, har kort leveringstid på 1-3 dage og fast lav fragt. Der er dermed flere gode grunde til at besøge deres hjemmeside, også blot hvis du søger inspiration i forhold til vedligeholdelsen af din båd.