Kindle Paperwhite 4 og Onyx BOOX Poke 3 - To suveræne e-bogslæsere

Nyd en god bog fra din egen sofa. Se den smarte Onyx BOOX Poke 3 hos eBookReader.dk, der forhandler e-bogslæsere fra førende mærker. De har også inkluderet de bedste modeller fra Amazon Kindle inkl. deres Paperwhite 4 med dansk installation. På www.ebookreader.dk vil du også være i stand til at finde Mofibo Reader covers og trådløse Bluetooth højtalere.

Onyx BOOX Poke 3 udgives snart

De har sammensat en stor samling af Onyx e-bogslæsere hos eBookReader.dk, da disse skiller sig væsentligt ud på markedet og har en stor efterspørgsel, også her i Danmark. Køb f.eks. Onyx BOOX Poke 3 hos eBookReader.dk, som kommer med en stor skærm på 6 tommer og kan bruges til at streame e-bøger fra eReolen, Mofibo m.fl. Modellen udkommer snart og er på lager omkring juleaften, så der går kun kort tid, før man kan bestille dette nye skud på stammen. Hvis du forudbestiller en Onyx BOOX Poke 3 allerede nu, så har du måske mulighed for at benytte den allerede i slutningen af juleferien. Du får nemlig markedets letteste e-bogslæser, som du altid kan tage med på farten. Nu er hele den litterære verden ved dine fingerspidser, uanset om du pendler eller rejser syd på mod varmere himmelstrøg. Den tynde og lette Onyx BOOX Poke 3 mangler ikke noget teknologisk set. Ja, det er utroligt, hvor meget kvalitetshardware, der er presset ind i denne stilfulde model. Man kan bl.a. indstille imellem varm og kold baggrundsbelysning, der kan være med til at begrænse trætte øjne. Hvis du vil vide mere om specifikationerne og evt. bestille en Onyx BOOX Poke 3 allerede i dag, så klik ind på www.ebookreader.dk.

Kindle Paperwhite Danmark - Læs videre på www.ebookreader.dk

Kindle Paperwhite med Danmark-funktion kan købes hos eBookReader.dk. Kindle Paperwhite 4 blev i 2018 lanceret med nogle fantastiske egenskaber, der var med til at give den legendarisk status. Det er features, som stadigvæk gør Kindle Paperwhite 4 til et af de bedste valg på markedet, hvor man får rigtig god valuta for pengene. Ønsker du at vide mere om Kindle Paperwhite med dansk sprog, så klik ind hos eBookReader.dk.