Matematik spil med krav til behændigheden - Legebyen.dk

Legebyen.dk sælger meget til børnefamilier rundt omkring i landet. Webshoppen henvender sig til dem i Gedser og dem i Hanstholm. Køb på Læsø, eller shop fra Varde. Alle har mulighed for at få adgang til det kvalitetsdygtige sortiment med masser af legetøj og underholdning til hjemmet. Køb behændighedsspil, der er sjove og overraskende udfordrende. Rubiks Terning og Klodsmajor er typiske bud. Se deres førende udvalg i matematik spil, og få billigt fragt fra 39 kr. Køb lidt mere, og få fragten gratis!

Bestil alt i behændighedsspil til hjemmet

En af de førende er Legebyen.dk, når det handler om at finde de bedste behændighedsspil. De sælger alle de kendte - Frames, Mikado, Crocodile etc. Et af de mest populære må næsten være Klodsmajor. Det er et hyggeligt familiespil, man altid kan tage frem fra skuffen. Det handler som bekendt om at stable pindene op. Det er første skridt. Dernæst skal man skiftes til at fjerne en ad gangen. Først virker det simpelt, men når man kommer længere og længere ind i processen, så kræver det væsentlig mere behændighed. Det kræver, at man holder tungen lige i munden. Er du interesseret i at købe Klodsmajor eller en anden type behændighedsspil som f.eks. KLASK, Shuffleboard eller ALGA? Så vil du synes fantastisk godt om Legebyen.dk og deres kollektion. De har en hel kategori, som er spækket til randen med behændighedsspil, du kommer til at synes godt om.

Udfordring med matematik spil - test dig selv!

Der er selvfølgelig et vist overlap mellem matematik spil og dem med krav til behændigheden, men der er også forskelle. Et godt eksempel er Mastermind, som ikke kræver de vildeste fingerbevægelser, men blot almindelig logik. Kigger du efter et stjerneeksemplar af et matematik spil? Se alle de matematiske spilmuligheder med tal og logik online, og få 1-2 dages levering hos Legebyen.dk.

Se spillene i dag hos Legebyen.dk, hvad end det er motorikken eller matematikken, som skal udfordres. Webshoppen er kendt for nogle af de bedste mærker inkl. LEGO, BRIO, Playmobil og selvfølgelig DanToy her fra vores eget land.