Naturbutikken tilbyder teleskoper og kikkerter fra Swarovski Leica

Naturbutikken forhandler kikkerter og teleskoper fra anerkendte mærker med smag for kvalitet. Denne populære webshop og hyggelige butik på Vesterbro i København har nemlig fuldkommen styr på, hvilke mærker der er værd at nævne når det gælder fuglekiggeri. Swarovski eller Leica er for eksempel ikke til at komme uden om, hvis du har planer om at gå på eventyr i det fri fra egen have.

Der findes en Swarovski kikkert til alle naturelskere

Udvalget fra Swarovski hos Naturbutikken dækker bredt, sådan at alle kan få glæde af kvalitetsprodukter fra denne anerkendte producent. Er det Swarovski kikkerter du er på udkig efter, fås mange flotte mere eller mindre avancerede modeller, der passer alt fra den entusiastiske nybegynder til den erfarne fugleentusiast. Tag bare en Swarovski CL Curio lommekikkert, der er en kompakt model, som kombinerer funktionalitet og ergonomi i et stilrent design. Denne ligger i den mere prisvenlige ende af skalaen, men er stadig et fantastisk stykke udstyr til dig, der for eksempel elsker at udforske de mange fugle, der lander i din have. Swarovski produkter dækker også et varieret udvalg af beklædning, der holder dig varm og tør, hvis du holder af at nyde den danske natur ude fra havens trygge rammer. Her fås både huer og handsker, der kan holde både fingrer og ører varme, hvis du for eksempel gerne vil kunne sidde ude og notere hvilke fugle, der dukker op en tidlig morgen.

Leica teleskop og kikkert til ornitologer

Find det store udvalg fra Swarovski hos Naturbutikken online, eller mærk de forskellige produkter i levende live, hvis du befinder dig i nærheden af butikken i København. Leica er et andet mærke, der også er at finde begge steder, da denne producent ligeledes har vundet stor popularitet blandt naturelskere. Udvalget fra Leica består hovedsageligt af kikkerter i forskellige størrelser og prislejer. En kikkert til lommen fra Leica er for eksempel intet problem, men ikke mindst et utroligt stykke udstyr, hvis man tager deres størrelse i betragtning. En lille Leica lommekikkert yder nemlig en særdeles høj optisk ydeevne, god farvekorrektion og en flot kontrast. Den kan desuden indstilles til brillebrugere ved hjælp af de smarte øjestykker. En Leica Ultravid HD+ stor kikkert er at finde i den anden ende af skalaen, der med sin store størrelse sørger for at det legendariske Leica synsfelt ikke bliver bedre. Selvom denne kikkert er stor vejer den kun lidt over 1 kg, og er derfor stadig til at have med at gøre uden for meget besvær. De mange andre Leica kikkerter og teleskoper kommer alle med hver sine fordele, og det er derfor bare at gå på opdagelse i sortimentet, hvis du har planer om at investere i udstyr til fuglekiggeri.

På www.naturbutikken.dk kan du læse mere om butikken, det store udvalg og hvordan du kan spare 20% på dine indkøb ved at blive medlem.