Sandnes og By Permin garn fra VegaGarn garanterer de bedste projekter

Når du arbejder med garn, enten fordi du strikker, hækler eller andet, så skal du selvfølgelig vælge dén variant, der matcher dit arbejde bedst muligt. Hos VegaGarn kan du finde alt, du skal bruge, uanset om det er sokker, trøjer eller et andet projekt, du er gået i gang med. De har nemlig garn fra Sandnes og By Permin, der begge garanterer en fantastisk følelse.

Prøv det traditionelle norske Sandnes garn

Sandnes garn er et norsk mærke, der altid sætter fokus på kvalitet. De har siden 1888 produceret uldgarn, og Sandnes spinderi producerer traditionelt garn. Netop derfor har VegaGarn også valgt at føre dette mærke, der ikke bare leverer fantastisk garn, men tager også hånd om dyrevelfærd. Sandnes har lavet aftaler med flere forskellige kendte strikkedesignere, som bl.a. PetiteKnit og Lene Holme Samsøe. Du kan derfor finde mange flotte opskrifter, der anvender det lækre Sandnes garn. Selvom Sandnes er kendt for deres traditionelle garn, har de dog også lavet andet nyere garn, der også er helt fantastisk at arbejde med. Du kan vælge Sandnes garn i mange flotte farver, der kan kombineres på mange forskellige måder. Du kan derfor altid sikre dig et unikt look, alt efter hvilke farver, du vælger at sætte sammen. Du kan tage ind forbi vegagarn.dk, hvis du er interesseret i det lækre Sandnes garn, de har at byde på.

Klassisk garn fra By Permin til alle strikkeprojekter

VegaGarn kan dog også byde på andre typer garn som bl.a. By Permin, der også er et spinderi, der har eksisteret i mange år. By Permin har nemlig eksisteret siden 1854 og holder til i Rødovre. Dengang var butikken kun en butik til broderi men har siden udviklet til der også kommer garn med i deres sortiment. Dette betyder du får den lækre garnserie By Permin, der giver dig garn i flotte farver. Deres garn er altid i topkvalitet og du kan vælge mellem flere forskellige uldblandinger, så det matcher den opskrift, du er ved at strikke. Det gælder bl.a. bomuld, bomuld/uldblanding, mohair, tweedgarn, alpakauld, genanvendt uld og meget andet garn i luksuskvalitet. Hos VegaGarn er det vigtigt, at dyrene har et godt liv, og derfor vælger de også kun garn fra producenter, der kan garantere dyrenes velfærd. Det gælder selvfølgelig også By Permin, så du kan købe det lækre garn med god samvittighed. Tag derfor ind forbi vegagarn.dk og find det By Permin garn, du har brug for til dine strikkeopskrifter.

VegaGarn lover gratis fragt ved køb over 499,- og 1-3 hverdages levering.