Shop dansk modetøj af højeste kvalitet fra bl.a. Fine Copenhagen og Bitte Kai Rand

Mimi de Paris er en danske modetøjsforretning med frankofile tendenser. Læs her om deres udvalg af modetøj fra fx Bitte Kai Rand og Fine Copenhagen.

Skil dig ud med Bitte Kai Rand modetøj fra Mimi de Paris

Mimi de Paris er en nordjysk modetøjsforretning med beliggenhed i Hjørring og med et bankende fransk hjerte. Indehaverne har en stærk forbindelse til Paris og besøger byen flere gange om året for at hjemhente både inspiration og tøj fra toneangivende butikker i den vigtige by. De fører primært et udvalg af franske modebrands, direkte hjemhentet fra Paris, men har også danske og ikke-franske designere i sortimentet. De har bl.a. et smukt udvalg af Bitte Kai Rand, som laver modetøj til kvinder, der tror på sig selv og tør skille sig ud. Deres kollektioner indeholder farver og opfordrer til, at det skal være sjovt at klæde sig på hver dag. Bitte Kai Rand laver kjoler, bluser, skjorter, jakker, bukser etc. og har masser af farver og smukke former med store armbevægelser. Bitte Kai Rand er et godt brand at kende til, hvis du gerne vil understrege din store personlighed og søger tøj, der kan matche den. Du skal nok komme til at synes godt om Bitte Kai Rand og hvis du kan lide elegante og feminine former og design, så vil det uden tvivl være noget for dig. Læs mere om mærket og se hele udvalget af Bitte Kai Rand på www.mimideparis.dk.

Lækkert og originalt skindtøj fra Fine Copenhagen

Mimi de Paris fører også modetøj fra danske designere og brands. Når man snakker om dansk mode, så kommer man ikke uden om Fine Copenhagen. Fine Copenhagen blev kendte på grund af deres arbejde med skind items, og de har nu udvidet produktionen, men fører stadig det unikke skindtøj som fx skindbukser, skindjakker, nederdele, veste og bælter. De har mange forskellige smukke styles, og hvis du kan lide det rå feminine look, så vil Fine Copenhagen sikkert være lige noget for dig. De mange forskellige smukke items i læder og skind med stretch kan findes på mimideparis.dk, og du kan helt sikkert finde det rette tøj til din stil og dine ønsker på siden. Der findes nemlig mange at vælge imellem, og deres stil passer til kvinder i alle størrelser. De laver også strik, trenchcoats, frynser og meget mere og du kan se udvalget af smukke trøjer, toppe, skjorter, bukser, veste og nederdele etc. på hjemmesiden. Mimi de Paris yder gratis gaveindpakning, hvis du leder efter gaver, og du får desuden fri fragt ved køb over 499,- samt fjorten dages returret. Du vil helt sikkert synes godt om butikken, hvis du søger lækkert modetøj fra Paris. Læs meget mere på hjemmesiden.