Vortex kikkerter og Trangia gasbrændere fra effektlageret.dk

Trangia er skandinavernes foretrukne mærke til at lave mad ude i naturen. Deres stormkøkkener har givet utallige kulinariske madoplevelser og glædelige stunder i det fri eller endda i haven. Effektlageret sælger også kikkerter fra Vortex, som er uundværlige, når du f.eks. skal ud i den svenske vildmark.

Stormkøkkener fra Trangia til stærke priser

Trangia stormkøkkener kan slet ikke sammenlignes med konkurrenternes modeller. Dette mærke har sat sig markant i Nordens bevidsthed og er ikke blot kendt hos friluftsentusiaster. Det er både kompaktheden og den lave vægt, som gør det særdeles attraktivt at eje en Trangia gasbrænder. Man har altid mulighed for at tage den med ud i naturen og lave mad i nærmest magiske omgivelser. Pak evt. nogle ingredienser med hjemmefra, så du er parat til et lækkert måltid mad. Prøv evt. med en cremet pastaret, som du kan varme op, og så evt. tilsætte nogle urter eller svampe, du har fundet i naturen. Trangia tilbyder også sikkerhedsflasker og kedler. Effektlageret forhandler spritbrændere, indsatse til vindskærm og forskellige komplette stormkøkkener fra mærket. Hvis du vil have prismatch på Trangia, så besøg www.effektlageret.dk.

Gode tilbud på Vortex hos Effektlageret

Du finder også optiske løsninger fra Vortex. Køb kikkerter, der er kendt for pålideligheden. Ja, med Vortex kikkerter får du verdensberømte produkter og altid til gode priser hos effektlageret.dk. De tilbyder også solokikkerter og straps. Se de forskellige modeller fra Vortex, hvor nogle af kikkerterne er på tilbud. Du kan i skrivende stund spare penge på forskellige Vortex Optics Diamondback kikkerter, men bemærk, at udvalget hele tiden opdateres. Derfor kan jeg kraftigt anbefale, at du ikke lader dig vente for længe, hvis du finder en kikkert fra mærket, du er interesseret i.

Hvad end du blot vil lave mad i din have eller længere ude i naturen, så er Trangia stormkøkkener og gasbrændere oplagte. Køb Vortex kikkerter fra det stærke udvalg til at se fugle i skoven eller blot i haven. Effektlageret sælger også fra mærker som Deuter og Penn. Køb fra brands som Storm, Jetboil, Robens og Shimano via sortimentet.