Antikke vitrineskabe og spejle i messing hos Direkte Import

Køb antikke vitrineskabe og messing spejle hos Direkte Import, der importerer møbler fra udlandet og sælger videre til gode priser. Ved bestilling på direkteimport.dk, får du fri fragt og hurtig levering.

Antikke vitrineskabe - Køb til gode priser via direkteimport.dk

Se udvalget af antikke vitrineskabe, som er designet rustikt. Der forhandles antikt malede skabe til enhver stil og ethvert behov. Vælg imellem flotte træsorter og et væld af størrelser og designs. Disse er håndlavede i Kina, og det betyder, at der ikke er to ens modeller på markedet. Derfor er du sikret et unikt vitrineskab ved køb hos Direkte Import. Priserne sidder også lige i skabet! Du har mulighed for at købe et håndlavet vitrineskab i antikt design til en langt lavere pris, end man skulle tro muligt. Der forhandles skabe i flere prisklasser, men hvor fællesnævneren er konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Leder du efter et moderne eller antikt vitrineskab, så læs mere online, og kig på modellerne via www.direkteimport.dk.

Leder du efter et flot messing spejl?

Leder du derimod efter et messing spejl? Direkte Import har det perfekte messing spejl til dig, uanset om du kigger efter en løsning til garderoben, entreen eller måske dit soveværelse? Køb flotte modeller i forskellige typer metaller og træ - alt sammen til konkurrencedygtige priser. Du finder både vægspejle og gulvspejle i sortimentet hos Direkte Import, der har gjort det nemt at finde det perfekte spejl online, grundet størrelsen af spejleudvalget på direkteimport.dk. Hvis du leder efter et messing spejl eller en model i træ eller et andet materiale, kommer du ikke til at kigge forgæves på www.direkteimport.dk.

 

Direkte Import sælger fra et stort udvalg af kvalitetsmøbler online. Der er nok at kigge på, uanset om du leder efter et antikt vitrineskab eller et flot messing spejl i høj kvalitet. Se de mange møbeldesigns online, og vælg imellem en lang række af håndlavede, importerede møbler fra forskellige dele af verden. Når du handler på www.direkteimport.dk, får du hurtig levering og fri fragt.