Ashley Craig shampoo til hunde og legetøj fra Starmark fås hos GroomUs

Hos GroomUs træder du ind i en verden af hundepleje, hvor du finder alt fra Ashley Craig shampoo til aktivitetslegetøj fra Starmark. Dine hunde fortjener nemlig kun det bedste, og netop derfor har grundlæggeren af GroomUs håndplukket fantastiske produkter og mange andre godterier til din families små venner.

Find fantastisk Ashley Craig shampoo til hunde

At pleje sin hunds pels er et vigtigt ansvar, der bestemt bør tages alvorligt som hundeejer. Hos GroomUs klares pelspleje så let som en leg med fantastiske produkter fra Ashley Craig. Køb for eksempel en Ashley Craig shampoo til hunde, der holder krøllet, ru eller naturlig olieret pels fin og ren uden at beskadige hårstråene unødvendigt. Ashley Craig shampoo til hunde eksfolierer og fugtiggør, helt uden parabener eller parfume, sådan at pletter og snavs fjernes helt uden at pelsen tørrer ud. Efter en omgang Ashley Craig shampoo til hunde vil du altså opleve, at din hunds pels fremstår mere farverig og blank, og vigtigst af alt meget mere blød og fyldig.

Vælg en Groovy Ball fra Starmark

Efter pelsen er vasket og hunden er tørret, er det tid til leg. Hos GroomUs forhandles også et varieret udvalg af aktivitetslegetøj til hunde blandt andet fra mærket Starmark. Gå på opdagelse i sjove produkter, der med garanti vil holde din hund beskæftiget i mange timer ad gangen. Find for eksempel en Groovy Ball fra Starmark, der kan indeholde forskellige typer af godbidder og derfor er et perfekt aktivitetslegetøj til hunde. Aktivitetslegetøj til hunde fra Starmark er generelt en god investering, da det tilskynder leg og hjælper med at reducere angst og kedsomhed. Starmark legetøj som skal tygges, er desuden en god idé, idet det hjælper med god tandhygiejne. De fleste aktivitetslegetøj til hunde er lavet af forskellige holdbare materialer, uden latex, vinyl eller phthalater, men dog perfekte til opvaskemaskinen.

 

www.groomus.dk kan du gå på opdagelse på dine hunds vegne, og finde produkter af høj kvalitet til de helt rigtige priser.