Av-Cables.dk forhandler et stort udvalg af Smart Home og Philips Hue produkter til alle hjem

På Av-Cables.dk finder du alt, hvad du skal bruge af Philips Hue og Smart Home produkter, der kan hjælpe dig med at gøre dit hjem mere intelligent. Uanset om du ønsker at styre belysningen og baggrundsmusikken med en app på telefonen, eller du er på udkig efter digitale fotorammer, har de produkterne til dig.

Smart Home – gør dit hjem mere intelligent

Alle produkterne fra Smart Home serien, du finder hos Av-Cables.dk, kendetegnes ved en eller flere intelligente funktioner. Hvilket også er grunden til, at serien er navngivet, som den er. De individuelle produkter er nemlig designet med henblik på at hjælpe dig i hverdagen eller opgradere dit hjem. Derfor finder du i udvalget af Smart Home produkter også alt fra digitale fotorammer, der er både pladsbesparende og hyggelige, til intelligent belysning og mange andre produkter, der kan gøre daglige gøremål langt nemmere for dig. Tag derfor selv et kig på udvalget i deres webshop, og se, om ikke et eller flere produkter passer ind hjemme hos dig.

Spred lys Philips Hue sports, pærer og lightstrips

I webshoppen på www.av-cables.dk præsenteres du desuden også for et inspirerende udvalg af Philips Hue produkter, pærer og lightstrips, der er et glimrende alternativ eller supplement til Smart Home produkterne. Deres startpakker er et godt udgangspunkt, hvis du ønsker at skabe optimal belysning i dit hjem. Uanset om du foretrækker blidt eller farverigt lys. Selv deres hvide lys fås nemlig i en række farvenuancer, du frit kan vælge imellem, alt afhængigt af hvad der bedst imødekommer dine behov. Samtidig giver udvalget af Philips Hue spots og lightstrips dig også mulighed for at kaste og sprede lys lige præcis der, hvor du ønsker det. På den måde kan du nemt fremhæve elementer i din indretning eller skabe hyggelig stemning ved at indramme møbler i lys.

 

Av-Cables.dk er dermed den oplagte webshop for alle, der ønsker at optimere de elektroniske aspekter af deres hjem. Med de mange produkter fra Smart Home og Philips Hue, du finder til gode priser på av-cables.dk, kan du nemlig lade den teknologiske udvikling række dig en hånd til hverdag.