Badevægte - alt i vægte til hjemmet, også fra Adam Equipment

Det er værdifuldt at have en badevægt i boligen, hvis man passer på ens egen vægt. Hos Digitalvægten finder du simple personvægte og avancerede med scanner til fedtprocent osv. Her kan du også læse om mærket Adam Equipment.

Kropsanalyse badevægt til en god pris

Bestil en kvalitets badevægt med scanner. Med en kropsscanner kan du f.eks. få svar på spørgsmål som din nuværende biologiske alder og fedtprocent. Det er data, der kan give et lidt dybere billede af din krop end blot et tal på vægten. Det er en fordel at have adgang til disse data i eget hjem i stedet for kun i fitnesscentret. Hvis du f.eks. er ved at måle dit vægttab, så vil man gerne gøre det på samme tid og med samme forudsætninger på bagen - f.eks. lige om morgenen, efter du har været på toilet. Hvis man benytter en badevægt i motionscentret, så vil der være flere usikkerheder associeret med tallene. Digitalvægten kan hjælpe med en badevægt til dig, uanset om du ønsker kropsanalyse eller ej. Kontakt dem for mere info om personvægte, eller læs videre på digitalvaegten.dk.

Find Adam Equipment på www.digitalvaegten.dk

Adam Equipment er et britisk mærke, som er lig med vægte og atter vægte - alle sammen i topkvalitet. Ja, de har produceret vægte til laboratorie, nem transport, bord osv. I disse brancher har Adam Equipment virkelig slået igennem, og man ved altid, at deres produkter besidder en fin kvalitet. Så derfor kan man også få mange års garanti på modeller fra mærket af. Bestil Adam Equipment vægte med sikker betaling hos Digitalvægten, som sælger muligheder med ISO 9001 certificering. I dag har Adam Equipment afdelinger i mange dele af verdenen. Du finder vægte til hjemmet, men også en masse til erhverv.

Det er ikke kun Adam Equipment, der imponerer. Digitalvægten forhandler f.eks. også varianter fra Beurer og My Weigh. Vælg bl.a. badevægte til boligen fra mange brands online, og få hurtig levering på dit køb.