Beboelsescontainer både til permanent og midlertidigt ophold

DC-Supply ombygger containere til alverdens private, civile, erhvervsmæssige og militære formål. Læs bl.a. om en opholdscontainer og en beboelsescontainer her.

Leder du efter en beboelsescontainer? Så besøg DC-Supply

Hvis du skal bruge en beboelsescontainer, så er det DC-Supply du skal henvende dig til. De har mange års erfaring med at lave containere om til nærmest hvad som helst. Deres mangeartede ekspertiser gør dem til det bedste valg, når en container skal bygges om. En almindelig ISO container, som du kender den fra et fragtskib eller en industrihavn, er en glimrende byggesten, som kan bruges til enormt mange ting. Den modulære form gør det muligt hurtigt at bygge i højden, og de kan fragtes med en kran, så på den måde er de hurtige og billige at installere og sætte op. Beboelsescontainere kan være smarte i mange forskellige situationer. Bl.a. til studieboliger, genhusning, ungdomsbolig, tilbygning og meget mere. Skal du bruge en beboelsescontainer, så kan du få den lige som du drømmer om den. En beboelsescontainer kan fragtes med en kran, lynhurtigt sluttes til el og vand og på den måde være nøgleklar til indflytning efter få dage.

Opholdscontainer - Bygget efter kundernes behov

DC-Supply har adskillige modeller, når det kommer til opholdscontainere, men de laver også helt specielle designs efter kundernes behov. En opholdscontainer kan bl.a. bruges til mandskabsvogn på byggepladsen, der hvor håndværkerne mødes om morgenen, klæder om, holder pause, spiser frokost og laver kaffe. En opholdscontainer kan være enormt mange forskellige ting. De har lavet alt fra fodklinikker, studieboliger, mobile scener, øvelokaler, omklædningsrum, kontorrum til industrikøkkener og Tv-studier. Deres arbejde er mangeartet og de kender til et væld af forskellige branchers behov og præferencer. De har mange års erfaring og har samarbejdet med private, militær, erhverv og det offentlige. Skal du bruge en opholdscontainer til byggepladsen, enten til leje eller køb, så kan du altid kontakte dem for et godt tilbud. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad deres ekspertise kan klare, og de kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en kreativ løsning.