Bestil en New Yorker væg til walk-in eller en rustik trappe I stål hos First Floor CPH

First Floor CPH laver boligindretning på eget smedeværksted. Du kan bl.a. bestille en eksklusiv New Yorker væg til walk-in samt en rustik trappe i stål.

Drømmer du om en New Yorker væg til walk-in closet?

Hos First Floor CPH kan du bestille rustikke, minimalistiske og håndlavede designvarer til hjemmet, som fx glasvægge, ståltrapper, møbler og badeværelsesindretning. Hvis du drømmer om en smart New Yorker væg til dit walk-in closet, så vil du kunne finde den perfekte løsning hos dem. De skræddersyer alle deres løsninger efter kundernes behov, så hvis du har skæve gulve eller skrå vægge, så er det intet problem. En New Yorker væg til walk-in er smart, fordi det opdeler rummet og adskiller garderoben fra værelset, men det skaber samtidig gennemsigtighed og åbenhed. Lyset kan trænge igennem, og rummene vil føles større, selvom de er opdelte. På den måde kan man afskærme for lugt og lyd, men ladet lyset vandre, og det er jo fx smart, hvis man har stue og garderobe i samme rum som køkken, hvilket ikke er unormalt i moderne lejligheder, hvor store rum er på mode. Læs mere om en eksklusiv New Yorker væg til dit walk-in closet på firstfloorcph.dk.

Trappe i stål fra firstfloorcph.dk - flot kontrast til hjemmet

Hos First Floor CPH kan du også bestille en trappe i stål, som vil se enormt smuk og eksklusiv ud hjemme hos dig. En ståltrappe kan stå i smuk kontrast til hjemmets øvrige indretning og hvide vægge. Der findes mange forskellige design, og du kan få en skræddersyet løsning til dig hjem, som de håndlaver på deres værksted. En ståltrappe er dyrere end en trappe i fx træ, da hvert enkelt trin skal laves i hånden, for at det passer perfekt, men du vil stå tilbage med et virkelig eksklusivt udtryk. Det industrielle look, som en trappe i stål udstråler, ser smukt ud i moderne hjem, hvor de fleste vægge er hvide. Bestil en smuk trappe i stål på www.firstfloorcph.dk, hvor du kan læse mere om dine muligheder for medbestemmelse af design. De monterer og installerer selvfølgelig også hos dig.