Dunlopillo kontinentalsenge - Altid topkvalitet

Køb din nye seng eller madras fra Dunlopillo. Dette mærke tilbyder nogle af de bedste kontinentalsenge på markedet. Schwarz Senge holder til i København Ø, men udvalget er også tilgængeligt på schwarz.dk.

Dunlopillo madrasser, hovedpuder og senge på www.schwarz.dk

Dunlopillo blev verdenskendt med mærkets madrasser og hovedpuder, som blev fremstillet ud fra Dunlopillo Talalay naturlatex fra gummitræets saft. Der er sket meget siden 1929, hvor fabrikanten startede ud, og årti efter årti har mærket revolutioneret den måde, som hele Verden sover på. Dette har gjort Dunlopillo til den største producent af hovedpuder og madrasser på globalt plan, og det er en titel, som ikke overrasker nogen, når man dykker ned under skindet på firmaets værdier og produktionsmetoder. Det er et af de mærker, man aldrig går galt med. Hos Schwarz Senge forhandles madrasser, puder, senge, sengegavle og andet fra Dunlopillo. Hvis du leder efter kvalitet, skal du vælge Dunlopillo produkter til soveværelset.

Kontinentalsenge fra de bedste fabrikanter hos Schwarz Senge

Køb kontinentalsenge fra en håndplukket række af de bedste mærker i sengeindustrien. Vælg imellem danske senge og modeller fra udenlandske producenter. Hos Schwarz Senge finder du et stort udvalg af kontinentalsenge fra fabrikanter som Carpe Diem, Jensen, Schramm og Viking. Det kan aldrig anbefales at gå ned på sengekvaliteten. Gør en investering i din søvn og i dit helbred. Schwarz Senge hjælper dig gerne med at vælge en passende kontinentalseng, som passer til din kropstype. Få foretaget rygtesten i lokalerne på Østerbro. Der finder du et stort sengehus, som er spækket med kontinentalsenge, elevationssenge og de behageligste boxmadrasser. God service og gode priser på de bedste sengeproducenter går hånd i hånd hos denne forhandler. Se modellerne online på www.schwarz.dk.

 

Køb din kontinentalseng hos Schwarz Senge. Der forhandles fra mærker som Dunlopillo, Schramm, Viking og Jensen. Køb også elevationssenge og boxmadrasser til konkurrencedygtige priser. På schwarz.dk finder du også tilbehør som sengegavle, lagner, sengebunde, madrasser, puder og meget andet. Det kan betale sig at handle hos eksperterne bag dette sengehus, så du er sikker på at ende med de mest optimale produkter til dit soveværelse.