En Murano lampe og andre vintage bordlamper findes hos Modern Lamps

Modern Lamps er en forretning med sans for design. Her restaureres vintage design lamper og møbler i høj kvalitet, sådan at dit hjem kan få glæde af alle de gamle klassikere. Gå for eksempel på opdagelse i det store udvalg af vintage bordlamper og bliv betaget af en håndlavet Murano lampe.

Vælg en håndlavet Murano lampe til skrivebordet

De eksklusive vintage lamper fra det italienske mærke Murano er populære produkter, og perfekte til den designbevidste kunde. En Murano Lampe er altid et kunstværk i sig selv, da de alle er håndlavede efter italiensk glaspuster-tradition, og derfor alle unikke. Placerer du en Murano lampe i dit hjem, vil den med garanti blive både blikfang og samtaleemne ved middagsbordet. Murano lamper fås både som loftslamper til spisebordet eller bordlamper til skrivebordet eller kommoden. Den betagende model Mushroom, er en Murano lampe, der er specielt populær for den ikoniske form. Alle Murano lamper er dog fantastiske i både formsprog og belysning, og derfor en god investering til ethvert stilbevidst hjem.

 

Udsmyk kontoret med flotte vintage bordlamper

Det store sortiment hos Modern Lamps omfatter mange andre modeller af vintage lamper. Gå derfor gerne gennem den lange liste af både vintage bordlamper, gulvlamper eller loftslamper, og find præcis den type lampe og belysning dit hjem mangler. Det store udvalg bliver desuden jævnligt opdateret med nye modeller, og er derfor altid et besøg værd, enten på www.modernlamps.dk eller i den fine butik på Østerbro i København. Det store udvalg af vintage lamper består af designikoner fra mange kendte navne fra både ind- og udland. Køb for eksempel din nye vintage bordlampe fra Christian Dell eller de ikoniske loftslamper fra Poul Henningsen. Hos Modern Lamps finder du altså uden tvivl et design, der vil kunne opgradere dit hjem æstetisk, hvad end du er til rå stålfinish og tysk industriel design, eller bløde former og italiensk glaspusteri.