Få det bedste ud af hverdagen, med krykker og sko fra New Feet

Skal du have den rette støtte når du går, så vil www.seniorsalg.dk have lige det du søger. De har alt du skal bruge som svagt gående. De gælder blandt andet New Feet sko, både til indendørs og udendørs brug. De har også krykker til dig, der har brug for lidt ekstra støtte.

Gør gåturene mere behagelige med sko fra New Feet

Det er vigtigt at du har den rette pasform, når du går med sko. Her er New Feet det ideelle valg, og du finder et stort udvalg hos SeniorSalg.dk. I deres sortiment kan du blandt andet finde sko med letvægtssål. Du kan vælge New Feet sko med velcro eller snørebånd, alt efter hvad der passer dig bedst. New Feet findes i flere forskellige designs, så det er muligt at få sko, der sidder godt, og kommer i et design du kan lide. Med New Feet slippers, er du også sikker på at dine hjemmesko vil være behagelige. Du bør tage ind forbi www.seniorsalg.dk, hvis du leder efter nye New Feet sko eller såler.

Køb krykker til støtte fra SeniorSalg.dk

Skal du bruge krykker til ekstra støtte, så vil det være ideelt, at du har én der er behagelig at bruge. Hos SeniorSalg.dk finder du et stort sortiment af forskellige krykker. De kommer med blødt greb, og de ligger godt i hånden. De har krykker i forskellige størrelser, så det er også muligt at finde nogle til børn. For dig der gerne skal have en praktisk krykke, der ikke fylder for meget, vil en sammenfoldelig være det rette valg. Det gør du kan pakke den væk, når den ikke skal bruges. Den kan dermed også lægges i din udetaske, så du ikke glemmer den når du skal ud. Krykker kommer desuden i forskellige farver. Du kan derfor finde en flot farve, i stedet for den traditionelle grå. Søg efter dine nye krykker hos www.seniorsalg.dk.