Få en god start på dagen med et brusestangsæt fra Møller & Mammen

Der er intet bedre end at starte dagen med et varmt bad, eller slutte den af med et for den sags skyld. På Møller & Mammen forhandler de lækre brusestangsæt, hvor du får både bruser, slange og ophængning stang i et samlet sæt. Dermed er du sikret, at det hele passer sammen, og at du ikke står med en halvfærdig bruse opsætning. Hvis der ofte opstår en masse damp på dit badeværelse, fx når du bader, kan du på www.moller-mammen.dk købe en dørstopper og dørholder, så du efter badet kan lufte ud og lukke dampen ud.

Smarte brusestangsæt med alt du behøver

Det at gå i bad er ofte et dagligt ritual. Vi bader som regel om morgenen, efter træning eller om aftenen, så det ikke er nødvendigt, når vi skal ud ad døren dagen efter. Det er derfor også nødvendigt at have en god bruser, der har det rigtige tryk og et godt vandstråledesign, som passer til dit og familiens behov. På Møller & Mammen kan du vælge mellem forskellige brusestangsæt i elegant design. Hvert brusestangsæt kommer med forskellige indstillinger, så du selv kan designe hvordan dit bad skal være, f.eks. med funktioner som rain, massage, bubbling, stop&drop m.m. Derudover har mange af deres brusestangsæt også en antikalk funktion, der gør, at genstridigt kalk har sværere ved at sætte sig. Møller & Mammen giver 10 års garanti på udvalgte brusestangsæt, så du kan bytte det, hvis det skulle gå i stykker.

 

Stort udvalg af elegante dørstoppere og dørholdere

Møller & Mammen forhandler også et bredt udvalg af elegante dørstoppere og dørholdere i stilrent design. Deres dørstoppere og dørholdere kommer b.la. i børstet stål, som giver hjemmet et moderne touch. Derudover får du, når du køber en dørstopper eller dørholder fra Møller & Mammen, et produkt i høj kvalitet med en lang levetid. Gå ind på www.moller-mammen.dk og find en dørstopper eller dørholder, der passer ind i dit hjem, og som har den rigtige størrelse.