Find de rette skifer bordplader og travertin fliser til din bolig

Bestil travertin fliser og skifer bordplader. Inpro A/S er din specialist, også inden for naturskifer til gulv og væg samt stenvægge og keramikfliser.

Unikke kalk og travertin fliser fra inpro.dk

Travertin fliser kan give et unikt udtryk, der kan lede tankerne hen imod Middelhavets charme. Travertin fliser kan dog have mange forskellige udtryk. Fælles for alle modellerne på inpro.dk er den høje kvalitet. Du kan vide dig sikker, at du får sandsten, kalksten og travertin fliser i bedste kvalitet, når du klikker på forrige link. Med fliser i travertin vil man være i stand til at opnå en lang række udtryk. Hold dig opdateret med nye udgivelser fra udvalget. Se også de fordelagtige tilbud på travertin fliser online. Du kan også overveje, om du vil kigge på andre typer som f.eks. i naturskifer, porcelæn og marmor.

Se på skifer bordplader hos deres showroom i Billund

Få skifer bordplader til drømmekøkkenet. Hvis du nægter at gå på kompromis med dit køkken, skal du vælge naturskifer eller marmor. Begge dele tilbydes på inpro.dk. Se f.eks. på finkløvede skifter bordplader online. Materialet er langt lettere at beskære end granit, hvilket gør det oplagt som køkkenbordplade. Det vil være muligt at afkorte og tilskære en skifer bordplade med en helt almindelig vinkelsliber. Inpro A/S tilbyder også færdigløsninger sammen med deres stenhugger. Kontakt dem for at høre, hvad de kan gøre for dig. De tilbyder vitterligt alt i skifer bordplader. Med denne type plade til køkkenet vil man f.eks. have mulighed for at opnå et moderne, stilrent og skandinavisk udtryk i køkkenet. Marmor er også en luksusmulighed, der er værd at overveje. På www.inpro.dk leverer de unikke marmorplader til køkken i forskellige nuancer - made by nature.

 

Ud over marmor og skifer bordplader, kan du også vælge granit. Du finder både travertin fliser samt natursten og porcelæn i sortimentet. Glæd dig til fornyelser i dit hjem. Din vej starter online hos Inpro A/S eller i deres Billund-showroom. Der kan dine produkter også opbevares ind til brug.