Find natursten og vinyl fliser hos Inpro A/S

Har du planer om en stor ombygning eller omlægning af fliser? Inpro A/S hjælper både private og erhvervsdrivende med at finde præcis de rigtige materialer til dit kommende byggeprojekt. De står derfor til rådighed uanset om du mest er til materialer fra naturens side, såsom natursten, eller går og drømmer om de helt rigtige vinyl fliser.

Få natursten i den allerbedste kvalitet til dit hjem

Natursten er til dig, der er på udkig efter et eksklusivt look, på fineste og mest naturlig vis. Hos Inpro A/S importeres natursten fra en lang række internationale leverandører, der alle arbejder med stenbrud af højeste kvalitet. I et stenbrud, har den specifikke type sten der udvindes, været gennem en dannelsesproces, der tager mange millioner år. Natursten er derfor fra naturens hånd skabt irregulære og med huller. De plader af natursten du finder hos Inpro A/S fås dog med både savede, slebne eller tromlede overflader, så derfor bestemmer du selv, hvor behandlede dit slutprodukt ender med at være.

 

Vælg vinyl fliser til køkken, bryggers eller badeværelse

Er du til gengæld mere interesseret i vinyl fliser, kan Inpro A/S også sagtens klare dette. Vinyl fliser har med tiden vundet mere og mere indpas i danske hjem, blandt andet fordi de kræver tæt på ingen vedligeholdelse. Desuden er installationen af vinyl fliser også en enormt nem proces, der både går hurtigt og smertefrit. Alt i alt er vinyl fliser et fint valg til kunden, der leder efter kvalitet, hurtig montage og fordelagtige priser. Udvalget varierer i både farver og tekstur, og kommer blandt andet i modeller, der ligner tro kopier af enten træ- eller betongulve. Sidst men ikke mindst gives op imod 25 års garanti på nye vinyl fliser, og er derfor værd at overveje, hvis du mangler det perfekte flisemateriale til køkken eller bryggers.

 

www.inpro.dk kan du danne dig et overblik over de mange valgmuligheder, samt læse mere detaljeret om fliser af natursten og vinyl eller gå på opdagelse i noget helt tredje.