Find tagryg og fugleklodser til taget hos Profilmetal A/S

Et nyt tag skal selvfølgelig have alt det nødvendige inden det lægges. Har du valgt ståltag, så er det en rigtig god ide, at du tager ind forbi Profilmetal A/S, der har alt du skal bruge til tage af stål. De har både fugleklodser og tagryg i forskellige udformninger og størrelser.

Beskyt dit tag med fugleklodser i høj kvalitet

Skal du lægge ståltag, kan du ikke undvære fugleklodser. Netop derfor finder du også et bredt udvalg hos Profilmetal A/S. De har fugleklodser i den profil, der matcher det tag du skal lægge. Fugleklodser er praktiske, da de holder fugle, insekter og fygesne i blandt andet ude fra taget. Du kan desuden få fugleklodser til over og under pladen. Du vil dermed være sikret at der er lukket af i begge ender. Fugleklodser er lavet i skum af højeste kvalitet, og vil være det ideelle valg for enhver, der ønsker at have et tag, der holder i lang tid. Du kan lære meget mere om fugleklodser og andre tagrelaterede spørgsmål hos profilmetal.dk. De garanterer dig desuden 40 års garanti, og har dag til dag levering på udvalgte produkter.

Tagryg findes i mange forskellige former og faconer

Når du lægger tag, kan du ikke undgå at have en tagryg. Det kan Profilmetal A/S hjælpe med, da de har lige det du skal bruge. Du kan finde en tagryg med rund rygning, i blandt andre faconer. Du kan derfor være sikker på at der er en ryg til taget, der matcher dine behov. De har egentlig tagryg i standard mål, men hvis de ikke matcher dig, kan du tage kontakt til dem. Så kan I helt sikkert komme frem til en løsning, der matcher dine mål. Du vil få 40 års garanti ved en tagryg fra dem, så du er sikker på det er den bedste kvalitet. Har du andre spørgsmål kan du tage kontakt til Profilmetal A/S, der ved meget om ståltage.