German Pellets og Lava træpiller til attraktive onlinepriser!

Lava træpiller er lig en virkelig god kvalitet, og hos Lakoda har du mulighed for at spare penge på dette brand ved at afhente i Tyskland. Klik ind på lakoda.dk, hvor du også finder de tysk-producerede German Pellets piller i træ.

Lava træpiller - Sublim kvalitet og lave priser hos Lakoda

Køb Lava træpiller billigt hos Lakoda, hvor du også får en fremragende service heriblandt mulighed for at låne en trailer til transport af dit nyindkøbte biobrændsel. Miljøet er nemlig en vigtig sag for mærket Lava, og dette ses gennem alle produktionsled af træpillerne. Klik ind på www.lakoda.dk, og læs mere om de CO2 neutrale Lava træpiller, der fås i 8 mm med mulighed for afhentning i Tyskland. Der er en væsentlig forskel på momsen i Danmark og Tyskland, hvilket er medvirkende til en lavere pris, når du afhenter syd for grænsen. Mange danskere foretrækker Lava træpiller, og hvis du også er en af dem, så handler det jo om at finde et sted, hvor de er billigst. Det er de næsten med garanti hos Lakoda, som også tilbyder piller i træ fra andre prominente mærker som f.eks. Task og Barlinek. Køb dine Lava træpiller online, så du kan komme igennem den sidste del af den kolde, danske vinter!

German Pellets piller i 6 mm og 8 mm - Billigt

Se også udvalget af German Pellets piller på lakoda.dk, der fås som 6 mm og 8 mm. Disse piller i træ er produceret i Tyskland, og de er af en meget høj kvalitet. Dette hænger sammen med streng kontrol samt usædvanligt lavt askeindhold og fugtighed. Pillerne fra German Pellets kan afhentes ved Aarhus og i Tyskland, og prisen er naturligvis lavere, hvis de afhentes ved vores naboer mod syd. Køb German Pellets træpiller ekstra billigt, og spar penge på opvarmning af dit hjem. Vi kender det alt for godt, hvor stor forskellen er imellem en høj og lav varmeregning. Klik ind på lakoda.dk, bestil fra German Pellets, og få mere luft i dit budget.

Køb kvalitetsfulde træpiller fra German Pellets, Barlinek, Lava og Task hos Lakoda, der også fører træbriketter til konkurrencedygtige priser.