God mad også væk fra hjemmet. Firmafrokost med anretning i portioner hos Frokost+

Her i Danmark elsker vi god mad. Det er en skøn ting at forkæle familien derhjemme med gode retter, selvom det blot er en almindelig tirsdag. Samtidig så nyder vi også at sætte os ud i haven for at spise frokosten, når vejret byder på det. Og på de hede sommeraftener, er der vel ikke noget bedre end en grillaften med naboer og venner? Det er også fornuftigt at bevare de lækre madvaner uden for hjemmet. Få frokost leveret på arbejdspladsen. Det kan lade sig gøre hos Frokost+ med deres firmafrokost, der fås som buffet eller portionsanretning.

Frokost til erhverv i portioner

Frokost+ tilbyder kvalitets frokost i portioner. Disse specielle tider har skabt en efterspørgsel for portionsanretninger, som derved er individuelt pakket. Det betyder, at man måske kan sætte sig ved sit eget skrivebord for at spise i modsætning til fælleslokalet. Deres berømte frokostbuffet er selvfølgelig stadigvæk mulig at vælge. Anretning af frokost i portioner er blot en ekstra mulighed for de virksomheder, som efterspørger dette. Man vil også være i stand til at tilpasse portionerne til den enkelte. Det sikrer en vis form for fleksibilitet, og at alle sammen bliver glade for portionsanrettet frokost fra frokostplus.dk.

Frisklavet firmafrokost med stort kvalitetsfokus på frokostplus.dk

Klik ind på www.frokostplus.dk for at læse om frokostordninger og ugemenuer. Denne firmafrokost er et pletskud, må man sige. Virksomheder i Århus har stor fornøjelse af firmafrokost fra Frokost+. Hos dem får man en stærk kuvertpris, og altid god mad hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne. Firmafrokost derfra er varieret med mad fra nær og fjern. Man vil kunne tilvælge smørrebrød og sandwich til specielle lejligheder. De kører også uden for Århus bygrænsen med firmafrokost. Deres frokostordning kan f.eks. også vælges i Hørning, Hadsten og Galten samt Randers og Horsens. De kører ud til virksomheder i store dele af Østjylland med firmafrokost til stor glæde for medarbejderne i det daglige.

Læs om deres udsøgte og anerkendte firmafrokost med portioner / buffet på frokostplus.dk.