Gode varmekilder herunder smukke M Design pejse såvel som pejseindsate fra flere mærker udbydes hos Himmerlands Pejsecenter

Du finder din næste varmekilde hos www.himmerlandspejsecenter.dk. Er du på udkig efter produkter fra populære mærker, såsom M Design pejse, eller vil du blot lade blikket falde over det store sortiment af pejseindsatse? Alt er muligt hos Himmerlands Pejsecenter, der har alt, hvad du kunne ønske dig af varmekilder til dit hjem.

Æstetisk M Design pejs

Ønsker du dig en pejs til dit hjem, der ikke bare er en fantastisk varmekilde, men som også er smuk og miljøvenlig? Hos Himmerlands Pejsecenter finder du de belgiske M Design pejse. M Design pejsene blev i sin tid stiftet af arkitektstuderende, Bart Goovaerts – derfor er der helt naturligt lagt stort fokus på æstetikken, og ikke kun funktionen, i pejsene. Med en M Design pejs er du ikke kun forsikret en smuk, enkelt og æstetisk pejs – her er også miljøvenlig forbrænding en del af købet. På den måde er du, udover at du inkorporerer en smuk varmekilde i dit hjem, også med til at hjælpe miljøet og sprede budskabet om, at vi bør værne om vores planet, selv når vi ønsker at købe luksuriøse produkter.

Pejseindsatse er en flot tilføjelse til stuen

Med en pejseindsats fra Himmerlands Pejsecenter, får du både en lækker og rar varmekilde, men også et rent æstetisk produkt til din indretning. En pejseindsats er ikke bare et funktionelt produkt – med et stort sortiment af stilrene og smukke pejseindsatse, der pynter flot i stuen, er Himmerlands Pejsecenter dit naturlige valg. Hvad end du har brug for en pejseindsats i daglig-, sofa- eller spisestuen, så finder du en lang række varianter, der passer perfekt til dig, dit hjem og din indretning. Du finder også elektronisk styrede pejseindsatse, så du f.eks. kan indstille og regulere luftmængden. Himmerlands Pejsecenters sortiment rummer både en masse forskellige stilarter, størrelser og mærker, hvis du er ude efter noget helt særligt og specifikt – eller blot vil lade dig inspirere.

Æstetiske, varme, funktionelle produkter – det er de eksperter i hos Himmerlands Pejsecenter, hvor du finder din næste varmekilde. Du finder produkter af forskellig stilart, størrelse, prisklasse og funktioner, og der er noget for enhver smag.