Hjælp miljøet med komposterbare affaldsposer og bioaffaldssække fra zenzo.dk

BIOBAG ZENZO forhandler byrumsinventar af høj og holdbar kvalitet, så ethvert offentligt rum kan få det bedste af det bedste til sine borgere. Derudover rummer deres professionelle hjemmeside også et væld af miljøvenlige alternativer til de traditionelle plastsække og -poser, som ikke blot kan gøre en forskel i erhvervslivet, men som takket være samarbejde med det offentlige også når ud i det private hjem. Gå selv på udkig mellem bl.a. komposterbare affaldsposer, bioaffaldssække og meget mere på www.zenzo.dk.

Komposterbare affaldsposer til samfund og erhverv

Et af de miljøvenlige produkter, du finder i sortimentet hos BIOBAG ZENZO, er komposterbare affaldsposer. Når man udskifter konventionelle plastikposer med komposterbare affaldsposer, tager man et skridt i retningen af et grønnere samfund, hvor miljøets ve og vel vægtes højt. På hjemmesiden præsenteres du desuden for flere forskellige former for komposterbare affaldsposer, som er designet til forskellig brug. Derfor finder du både komposterbare affaldsposer til køkken, affaldssortering og detailhandel  m.m. Med andre ord er der ikke det erhverv eller område i samfundet, som du ikke kan finde komposterbare affaldsposer til. Her kan alle være med til at gøre en forskel, der tæller både her og nu samt på længere sigt. Gør derfor en indsats for miljøet og fremtiden ved at vælge bæredygtige produkter fra BIOBAG ZENZO allerede i dag.

BIOBAG ZENZO har også flere miljøvenlige bioaffaldssække

Det er dog ikke kun bæredygtige poser, du finder hos BIOBAG ZENZO, de forhandler også et bredt udvalg af bioaffaldssække. Bioaffaldssækkene adskiller sig fra deres udvalg af komposterbare affaldsposer ved at have en ganske anden kvalitet, der kan holde til mere og i mange tilfælde er lige så gode som de traditionelle affaldssække af plastik. Bioaffaldssække er blot fremstillet af et bionedbrydeligt materiale, som ikke er skadeligt for miljøet. Derudover imponerer bioaffaldssækkene ved at være utroligt stærke og kunne holde til megen vægt. Vælg selv mellem bioaffaldssække med en kapacitet på alt fra 75 liter til 240 liter. Alle deres bioaffaldssække er naturligvis certificerede i forhold til europæisk standard, og du kan læse meget mere om sækkenes specifikationer ved at klikke dig ind på deres hjemmeside.

 

Med de gennemtænkte produkter fra BIOBAG ZENZO kan du dermed være med til at hjælpe såvel din virksomhed som samfundet generelt med at bevæge sig i en mere bæredygtig og miljøvenlig retning. Her kan du finde en lang række forskellige produkter, der gør vores udendørsområder langt bedre tilpasset det miljøet, de placeres i. Det er nemlig BIOBAG ZENZOs ønske at præsentere alternative produkter til dem, vi er vant til, som fungerer mindst lige så godt og tilmed hjælper kloden og naturen omkring os.