Køb en smart kap geringssav og andet elværktøj til skarpe priser hos Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger mange forskellige slags elværktøj, som du kan få brug for, hvis du skal arbejde lidt hist og her i huset. Læs bl.a. om en god kap geringssav her.

Fix dit hjem op med elværktøj i god kvalitet

Hos Dorch & Danola kan du finde alt i elværktøj til både gør-det-selv-personen og den professionelle håndværker. Hvis du skal fixe hjemmet op, så er der forskellige elektronisk værktøj, som du ikke kommer til at fortryde, at du køber. En skruemaskine er vel det mest basale, og det rimeligt godt all-round-værktøj, der kan bruges, når du skal bygge, reparere, lave el, ordne din cykel, hænge billeder op på væggen, skrue hylder op, spejle, installere køkkenskabe og meget mere. Det er imidlertid ikke sikkert, du har brug for en stor 18 volts skruemaskine, men måske kan ud klare dig med en god og holdbar Makita 12 volts, som er et perfekt all-around værktøj, som også sagtens kan bore huller i væggen. Af andet elværktøj må stiksaven måske komme næst, hvis du er gør-det-selv-person. Den gør det i hvert fald hurtigt at save pinde over, når du skal bygge. Læs mere om deres store udvalg af elværktøj i butikken på dorchdanola.dk.

Effektiv kap geringssav

Hvis du har et lidt større projekt derhjemme, og der skal kappes mange pinde over, så er det måske en kap geringssav, du skal bruge. Med den kan du lynhurtig få skåret alle brædderne til en hel terrasse over i de rette længder. Der er mange forskellige modeller fra bl.a. Makita, Metabo, Bosch og Festool i sortimentet. En kap geringssav er et stationært elværktøj, som ofte er skruet fast til en høvlbænk eller et bord, og den er fantastisk at have stående i værkstedet, for med den kan du virkelig let skære lægder og brædder til. En kap geringssav kan vinkles, så du kan skære dit træ i de vinkler, du skal bruge, hvis du fx skal lave en reol med en skrå bagstiver eller den slags. Det er et super stykke værktøj, at have derhjemme, når noget i huset trænger til at blive fixet.