Køb smykkeskrin og Lotus ringe online hos Guldsmed Østergaard

Det er vigtigt at have et yndigt sted i hjemmet, hvor man kan opbevare alle ens smykker. Et unikt smykkeskrin er perfekt at have på værelset, og hos Guldsmed Østergaard finder du nogle af de smukkeste på markedet. Køb også Lotus ringe online med fri fragt på hele sortimentet. Det gælder også, hvis du køber Hugo Boss penne, Sif Jakobs smykker eller andet fra www.guldsmedoestergaard.dk sortimentet af.

Smykkeskrin - Opbevar smykkerne elegant på dit værelse

Guldsmed Østergaard forhandler smykkeskrin fra anerkendte mærker af. Hvis man har eksklusive smykker, så skal man naturligvis også have et flot sted at opbevare dem f.eks. i skuffen. De fleste foretrækker at have et decideret smykkeskrin med passende rum til de forskellige smykker. Det er noget, de kan hjælpe med på www.guldsmedoestergaard.dk, der leverer udgaver i mange farver som rosa, mintgrøn og lyserød. Du kan med fordel også købe et smykkeskrin fra et designermærke, der også fremstiller alm. smykker. Et af disse er Ole Lynggaard, som har skabt nogle smykkeskrin uden lige bl.a. til brug på rejsen. Læs også om de andre modeller, og se priserne på guldsmedoestergaard.dk.

Lotus ring - Design fra Ole Lynggaard

Guldsmed Østergaard har også valgt at sælge Ole Lynggaard Lotus ringe. Det er en luksusserie fra dette fremragende mærke af, som byder på nogle absolut fantastiske ringe med sten. Fordi hos Guldsmed Østergaard kan du vælge imellem de fleste Lotus ringe fra denne kollektion af. Der sælges dog også meget andet fra Ole Lynggaard online, og altid med fri fragt. Lotus ringe kommer bl.a. i rødguld og rosaguld. De er designet med månesten, brillanter og andre udsøgte materialer. Se mere til de fantastisk Ole Lynggaard ringe fra Lotus serien, og kig også nærmere på de andre linjer fra designeren her.

Så hvis du kigger efter designs fra Ole Lynggaard eller smykkeskrin til at opbevare øreringe, halskæder, ringe osv., så vil guldsmedoestergaard.dk være et godt sted for dig, som byder på flere kundefordele og altid et bredt udvalg også inden for brands som Sif Jakobs, Hugo Boss og Arne Jacobsen.